Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Do metina!PL

Testowy nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj chciał bym od cb kupić bota na zamówienie widzę że boty są dobre polecam pisz priv Leci+ Mi Wszystko działa

Rekrut
Opublikowano

Bana temu delikwentowi, nie dość że założył se drugie konto to po drugie jest dzieckiem neo i robi masakryczne błędy a po 3 to w Metin2 3/4 to podstawówki nie skończyła:/ (muwie, mugl bym) aż oczy bolą

Opublikowano

Nikt teraz za darmo nie daje exp botów na PL'a. Jak już są to tylko płatne np EasyMetin2 a tak to nikt Ci za darmo nie da exp bota ;/ pewnie keyloger ;/

Jeśli mnie lubisz, lub uważasz, iż Ci pomogłem to daj +. To przecież nie boli ;]

Opublikowano

To są zdaje się paczki z g-metin2(te po wysłaniu sms'a). Nie daję głowy, ale przypominam sobie że kiedyś widziałem coś takiego. Właśnie tak działa ten serwis, daje jakieś gówno, zmienia nazwę i zadaniem tego jest imitacja hacka, tylko że wizualnie.

Opublikowano (edytowane)

z 45lev na 53lev w noc - nie wbijesz tego poziomu na : orkach,V1, V2 poczatek. Jedynie marmurkami w V2 na szponach.... ( no chyba ze masz pd to inna bajka)

A co do bota latwo mozna bylo sie domyslec ze fake.

Edytowane przez Sh0ck
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...