Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 6 esp WH

Kuoni:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie rodacy! chciałbym wam przedstawić, hacka o nazwie "cod 6 esp" jest to znany wall hack, który działa na najnowszej wersji alteriwnet IW4M1.

Wallhack Download ;

To jest ukryta treść, proszę

Winject Download ;

Instrukcja

Krok 1 włącz iw4m1

Krok 2 włącz winject

Krok 3 w pierwszym polu poszukaj iw4mp

Krok 4 W drugim polu poszukaj cod 6 esp, lokalizacja tam gdzie wypakowałeś WH.

To tyle, miłego heatowania

Opcje F7 włączamy F11 wyłączamy

Źródło ;

=inbox Tutaj macie lepiej, bo nagrane a ja to tylko tak na szybko wrzuciłem, instrukcja pewnie źle. Ale ja tak robie i działa, ;)

Dawajcie + lub - nie zależy mi na tym :> Miłego heatowania! jeżeli zły dział, prosze o przeniesienie. Enjoy!

Jeżeli sie przyda prosze o zdjęcie mi tych 5% 10% proszeee.

@edit Tak, skan wygląda groźnie, lecz to tylko złośliwy kod hack'a jak wiemy większość kodów taka jest. skan ;

Edytowane przez Kuoni:)
Opublikowano

Witajcie rodacy! chciałbym wam przedstawić, hacka o nazwie "cod 6 esp" jest to znany wall hack, który działa na najnowszej wersji alteriwnet IW4M1.

Wallhack Download ;

Winject Download ;

Instrukcja

Krok 1 włącz iw4m1

Krok 2 włącz winject

Krok 3 w pierwszym polu poszukaj iw4mp

Krok 4 W drugim polu poszukaj cod 6 esp, lokalizacja tam gdzie wypakowałeś WH.

To tyle, miłego heatowania

Opcje F7 włączamy F11 wyłączamy

Źródło ;

=inbox Tutaj macie lepiej, bo nagrane a ja to tylko tak na szybko wrzuciłem, instrukcja pewnie źle. Ale ja tak robie i działa, ;)

Dawajcie + lub - nie zależy mi na tym :> Miłego heatowania! jeżeli zły dział, prosze o przeniesienie. Enjoy!

Jeżeli sie przyda prosze o zdjęcie mi tych 5% 10% proszeee.

Do jutra dodaj skan, inaczej temat ląduje w koszu.

Opublikowano (edytowane)

Ma trojana

unled2ls.png

Edytowane przez Masayochi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Opublikowano

Kolego- Damcio236 zamist tak komentowac zrobil bys cos lepszego dla forum?!!!Wallhack nieczego sobie nie wykrylem zadnego trojana..

Opublikowano

Złośliwy, kod hack'a to jest...

Nie wiem czy na steami'e działa, raczej nie.

Yyym, dziwne. Coś teraz jak próbuje winjectem włączyć to wyskakuje, że nie mam praw administracyjnych chociaż je mam o.O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...