Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sro Presser Czy Client Problem?

MaaTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem używam SRO_Presser v0.45 + Hard Mood , po długich próbach logowania się nie udaje nie mogę określić dokładniejszego , a więc jak juz SRO_Presser v0.45 naciśnie Connect po długim czasie nie udanego logowania to niechce mi sie Pokazac ( The server is full, please try again later. ) tylko cały czas widzę (...Requesting user confirmation... ) i dalej przestaje logować a następnie muszę wyłączyć SRO i ponownie włączyć SRO zeby dalej Logowało.

Poradzi ktoś co by można zrobić i zapobiec temu?. Dziękuje

Opublikowano

Mozliwe ze dc dostajesz , jak sie ma sbota to widac ze po pewnym czasie logowania jest dc wiec autologin odpala silka ponownie;] Musisz sobie sprawic Autologin;d

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

@UP - czytaj ze zrozumieniem nie mam sbota... tylko hardmood + sro presser ( i nie prosilem tu co mam sobie sprawić tylko jak temu zapobiec bez sensu piszesz... )

Opublikowano
@UP - czytaj ze zrozumieniem nie mam sbota... tylko hardmood + sro presser ( i nie prosilem tu co mam sobie sprawić tylko jak temu zapobiec bez sensu piszesz... )

Czytaj dokladnie co napisalem "Jak sie ma Sbota to widac ze jest dc po jakims czasie logowania"

I nie da sie temu zapobiec wiec trzeba co chwile wlaczac samemu albo sprawic autologin...

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

on niema sbota oO a auto login to wlasnie sro presser <_<

MaaTi sorka ale niewiem jak pomoc ;/

Opublikowano

weś innego presera ja z tym co ty masz tez tak mam strasznie opóźnia connect trzeba dużo czekać

i częste zatrzymuje się przez (......C7)czy coś takiego

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

@Deatre - Takie uroki isro ... : / zobacze z tym innym sro_presserem

@Orni - nic sie nie stało xD

@Vinyl - tty chyba nie myslisz ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...