Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie] Napis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wykona mi ktoś napis Pijemy-Rozrabiamy.pl I obok niego marihuanę i kufel piwa to oczywiście na moja stronę pijemy-rozrabiamy.pl rozmiar itp niech bd taki żeby pasował (sory że bez wzoru ale tutaj wydaje sie on zbędny) a i zeby pole wokół niego było przezroczyste. Dzieki dam limit +/- i 5 w profilu. Pozdrawiam

bez linków wychodzących

Zbieram +[/center]

Opublikowano

Człowieku to je podaj, nikt specjalnie nie będzie wchodził na jakieś durne strony i patrzył wymiary, których i tak nie ma jak sprawdzić.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Gorzej napisanego zlecenia nie widziałem, Ty nawet wymiarów nie podałeś (doobra.. w którymś tam poscie) ;p Wcale bym tego nie robił gdybyś mnie na gg nie poprosił i zrobiłem to na odczep się, bo tu nawet wymiary ograniczają ;p

85132361.png

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

do loga mozesz to powiekszyc jezu tak ciezko na stronke wejsc pijemy-rozrabiamy.pl

JEZU A TAK TRUDNO PODAĆ TE WYMIARY?!??!?!?!??!? WYOBRAŹ SOBIE ŻE SIĘ NIKOMU NIE CHCĘ WCHODZIĆ NA TAKIE IDIOTYCZNE STRONY.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

Dobra, moim zdaniem temat całkowicie do usunięcia i zrób jeszcze raz to zlecenie, ale z szablonu :) Mówisz ze tak ciężko jest wejść? Jak "zamawiasz" to masz podać dokładnie co chcesz a nie żeby sie domyślić co i jak..

P.S.

Teraz chcesz powiększać... żeby piksele wyszły, a jaki Ty rozmiar chciałeś? Przeczytaj wszystkie posty na nowo i się zastanów co Ty tak na prawdę chcesz..

Edytowane przez lukim

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano (edytowane)

innet.png

Tematyka: Marihuana,Piwo

Wysokość: 500

Szerokość: 300

Napis/y: Pijemy-Rozrabiamy.pl

Kolorystyka: Zielono-Zółta

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym aby to był jakiś efektywny napis i żęby były dwa obrazki marihuany,piwa

Edytowane przez FishingBot

bez linków wychodzących

Zbieram +[/center]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...