Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto zbanowane niewiem dlaczego?

tom3k10ss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj dostałem bana niewiem dlaczego. O godz 11:30 miałem metka na którym działał fb od erpela 4.0 i łowił mi w M2 ch4 i miałem zaznaczoną funkcję GM 2 . O 14:20 pojawiło się okienko z ?????? (pytajnikami). Myślałem, że ktoś mnie zabił i nie wstawałem długo i mnie logło i dlatego pojawiły się ??????. Po 20min wchodzę na konto i pisze Kotno zostało zablokowane. Ja WTF??? przecież miałem zaznaczoną funkcję GM 2 czyli jak podejdzie GM TO MI METKA WYŁANCZA, a szept miałem zablokowany. I jest nstp opcja możliwe, że jakiś gracz staną koło mnie i na normalnym szepcie coś mówił a ja nie odpowiadałem i możliwe że przez to ale nie wiem . Prosze pomocy Proszę powiedzieć mi dlaczego dostałem bana??? Nie dostałem na e-maila że konto zostało zbanowane, czyli napewno na 1 mies dostałem bana. Ale proszę odpowiedzieć Za co dostałem bana ?? Bo ja już nie kumam :)^^

Opublikowano

Prawdopodobnie masz perma, ja też tak miałem(tj. żadnej wiadomości, pytajniki). Źle zablokowałeś HS, po zgaśnięciu monitora właśnie tak się działo, okazało się wtedy właśnie wadliwa blokada. Ja na dzień dzisiejszy mam tak: blokada Bypass, blokada pewnego pliku w Metinie i win 7 64 bit, śmiga od 4 dni...

Opublikowano

po 1 - napisz do supportu - przecież od tego jest, żeby pytać

po 2 - jak nie masz nic na @ to na 99,9% blokada systemowa = tj HackShield coś wykrył u Cb.

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Hs wysłał logi dostałeś bana systemowego tez tak miałem zostawiłem postać na FB rano wstałem postać jeszcze łowiła przyszedłem godzinę później wyskoczył błąd z znakami zapytania. Wysłałem wiadomość do supportu i odpisali mi ze dostałem najwidoczniej bana systemowego (perma). Na takiego bana niestety nie możesz się odwołać. Zacznij robić nową postać ;/

ps. Też nie dostałem żadnego e-mailu na 100% perma ale napisz dla pewności do suppoertu. Ja niestety straciłem konto.

1484297843.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Hs wysłał logi dostałeś bana systemowego tez tak miałem zostawiłem postać na FB rano wstałem postać jeszcze łowiła przyszedłem godzinę później wyskoczył błąd z znakami zapytania. Wysłałem wiadomość do supportu i odpisali mi ze dostałem najwidoczniej bana systemowego (perma). Na takiego bana niestety nie możesz się odwołać. Zacznij robić nową postać ;/

ps. Też nie dostałem żadnego e-mailu na 100% perma ale napisz dla pewności do suppoertu. Ja niestety straciłem konto.

ok

Rekrut
Opublikowano

Mam to samo co kolega wyżej. Tyle że ja dostałem bana na dwie 30, jedna jeszcze łowi.

NIE UZYWAJCIE TYCH SPOSOBÓW Z FORUM BO PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ DOSTANIECIE BANA. Ja zrobilem wszystkie z forum i nie połowiłem nawet 1 dnia. Te sposoby po aktualizacji nie działają

Opublikowano

zostales zbanowany przez hack shielda ponieważ było coś robione w cliencie gry nawet jak sie go zablokuje hack shield moze wyslac logi jak gracie na modzie itp :)

(tak mysle)

Opublikowano

zostales zbanowany przez hack shielda ponieważ było coś robione w cliencie gry nawet jak sie go zablokuje hack shield moze wyslac logi jak gracie na modzie itp :)

(tak mysle)

właśnie ja zablokowałem hs bypassem 1.1 ale niewiem czy to zadziałało teraz ściągnołem 1.4 i pewnie działa :)

Rekrut
Opublikowano

Jakby mógł ktoś tutaj napisać jak blokuje hs i mu działa

tzn od momentu kiedy mamy metka najnowszego storrentowanego i zaktualizowanego bo ja już nie mam pomysłów, robie tym sposobem miśka, wrzucam folder z hs ten od Jarosa dodatkowo blokuje pliki firewallem a i tak Hs mi banana zafundował.

Czy Bypass 1.4 komuś nadal śmiga?

edit: ja miałem 1.4 i dup.a:/

Opublikowano

właśnie nie wiadomo jak sprawdzić czy się dobrze zablokowało :/ i to najgorsze jest... tj można wejść noobkiem i lowic 3 dni i jak nie dostaniesz bana to spoko, ale zbyt ryzykowne xD

b_350_20_0C7203_245D19_D2E1B5_2E3226.png

----------Serwer Cod Mod----------

----------Jedyny taki----------

----------2 Sloty na perki----------

----------Duża wytrzymałość perków!----------

----------2 nowe statystyki----------

----------Poszukujemy Adminów!----------

----------Wkrótce więcej slotów!----------

Opublikowano

Jakby mógł ktoś tutaj napisać jak blokuje hs i mu działa

tzn od momentu kiedy mamy metka najnowszego storrentowanego i zaktualizowanego bo ja już nie mam pomysłów, robie tym sposobem miśka, wrzucam folder z hs ten od Jarosa dodatkowo blokuje pliki firewallem a i tak Hs mi banana zafundował.

Czy Bypass 1.4 komuś nadal śmiga?

edit: ja miałem 1.4 i dup.a:/

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/page__hl__blokowanie

Ja tym zrobiłem i narazie od dzisiaj 18:00 0 bana :)

Rekrut
Opublikowano

no ja tym robiłem i mam bana ^^^^^^^^^^^ tylko ja tym przed aktualizacja a misiek go aktualizował po tym update metka pl?

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione konto zostało zablokowane przez system . Blokada nałożona na okres 1 miesiąca:)) Używałem kamer moda i w hanldu dawałem więcej niż 9kk i przekładałem mnóstwo rybek i pewnie dlatego. FB od Erpel 4.0 Jest dobry. Temat uważam za zamknięty :)

Opublikowano

Jezu prawie jak dzieci... Koleżanka miała tak ,że GM ją zablkował. (łowiła na FB) Niemogła się ruszyć. Totalne nic. Niebyło to omdlenie. A jeśli HS wysyła logi (dawno w metka niegrałem więc niewiem co sie dzieje) to blokujesz w Firewallu i niewyśle logów.

PS : Jeśli zbanowali ci główną postać gratuluję inteligencji...

Opublikowano

Trzeba było zablokować Hs. Napisz do support ja nie wiesz za co dostałeś bana

Jeśli mnie lubisz, lub uważasz, iż Ci pomogłem to daj +. To przecież nie boli ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...