Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70 lvl. w Call Of Duty Modern Warfare 2

WiluPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, chcę mieć 70 lvl w cod mw 2, mam konto steam, więc nie chcę go stracić [mam na nim jeszcze innych pare gier]. Czy jest jakiś możliwy sposób zrobienia sobie 70 lvl [czyli max] w cod mw 2? Obecnie mam 28 lvl, bardzo ciężko jest wbić 70. Wszystkim z góry dziękuję za pomoc :))

Opublikowano

Nie żebym nie chciał ci pomóc, ale jesteś leniem:) 70 w MW2 jest bardzo łatwo wbić,tylko trzeba umieć grać! Tak to nie ma żadnej przyjemności z gry.

78017752.jpg

Call of Duty jest Bogiem

Strzelanie nałogiem

Semtex podstawą

Hydra zabawą

Opublikowano

Poszukaj w spisie hacków tam masz eam + pse. To jedyny sposób na 70lvl w minutę(o innych nie słyszałem) xD

Osobiście używałem go i bana nie mam ale musisz mieć chyba 100(niech ktoś mnie poprawi jak źle napisałem) godzin aby bana nie dostać.

Opublikowano

Drogi kolego WiluPL jest bardzo prosty sposób wystarczy mała znajomość języka angielskiego.

Program do zrobienia "70 lvl" to najłatwiej EAM (Eassy Account Menager), odblokowywuje ci on odrazu wszystkie dodatki,kamuflaże do każdej broni oraz tytuły i emblematy.

Zależy ile masz godzin na steamie ja miałem 150 i zrobiłem EAM na 45 lvl :), mi to odpowiada,satysfakcja jest. :)

A obsługa eam + download

Poprawna polszczyzna podstawą kontaktów międzyludzikch.

swujstyl.jpg

Opublikowano

No i po co to robić? Jak masz Steama to nie ryzykuj, bo ci konto zablokują. Nie radzę, poza tym 70 lvl jest łatwo wbić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...