Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem

Myrlok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Dzisiaj ściągnąłem silka po dłuższej przerwie w graniu. Zainstalowałem , i tu zaczeły się problemy z logowaniem jak to zwykle bywa. Otóż, zrobili restart servera Zeus, było napisane "EASY" , więc zaznaczyłem server , wpisałem passy i myślałem że wyskoczy tabelka i się bez problemu zaloguje. Jak to bywa było inaczej. Gdy nacisnąłem Connect przez minute było ...REQUESTIN USER INFORMATION.... A później dostałem DC. Próbowałem kilka razy pomimo to że server był dalej EASY. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną ?

Dodam jeszcze że na rev6 było napisane że server nie jest zapełniony co eliminuje buga z statusem servera.

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci o ta ,,tabelke" z kodem do przepisania, to juz jej nie ma. Po restarcie servera osoby sa wpuszczane co 10 sec na 5(lub 10) sec.

Opublikowano

Rozumiem. Czyli teraz szanse na zalogowanie się w "godzinach szczytu" są zerowe ? Próbowałem się zalogować godzinę i nic.

Opublikowano

zerowe nie ale kilka godzin trzeba probowac ale czasami jest fart.. a ze sa autopresery itp to mozna isc np zjesc obiad:D

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Na start serwera wbijają się setki ludzi to aż czasem serwer crashuje, nie wiem czy również to działa ale włazili na serwer już podczas inspekcji co również powodowało restart.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...