Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot Problem

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jestem nowy na tym forum. Wszystko mi działa o dziwo jestescie super i to nie sa jaja ale te wasze tutki sa naprawde na wysokim poziomie .

Ale nie o tym mialem pisac bota skonfigurowalem ok dziala ok tylko czasem mi sie zacina na rdzewie czy innej przeszkodzie jak mu dam arena hunting to bije bije bije i nagle za jakis czas sie zatnie . Czy da sie to jakos obejsc zeby szedl po chwili w inne miejsce bo teraz to jest tak ze on bije moba idzie do kolejnego ktory na przyklad jest za drzewem i go ma zaznaczonego ale nie moze go zabic albo nie moze do niego dojsc wogole tylko pcha sie na drzewo czy tez krzak albo cos innnego co mu akurat stoi na drodze. Prosze o pomoc

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Admin Cienia
Opublikowano

Sroking(darmowy) ma świetną funkcję omijania drzew, jak i omijania przeszkód podczas ataku, sbot(płatny) również ale troszkę gorzej to działa. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AgBot jest dla bardziej doświadczonych ''boterów'' może tak ich nazwe

Prostszymi botami są SroKing i iBot

Ciastko

Admin Cienia
Opublikowano
AgBot jest dla bardziej doświadczonych ''boterów'' może tak ich nazwe

Prostszymi botami są SroKing i iBot

Dlaczego doświadczonych? Zależy kto na ile kumaty, jak ktoś rozumuje poprawnie to każdy bot to tylko kwestia czasu, zaś jeśli chodzi o wygodę to zaczyna się na srokingu aż po isrobota ale to mniejsza z nim. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...