Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Tiveria.pl - Wyprawa do DT( rozmowa TS)

Markus4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

straszne lagi

+RIPER ubity:P

-Teksty, aż żal dupe ściska :)

Słaby film

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Gdybyś pofatygował sie i otworzył film na stronie youtube zobaczyłbyś opis gdzie napisane jest ''filmik nie pod teksty'' to zwykła rozmowa na ts a u nas na ts zwykle używa sie tekstów z filmów ''idziemy expic'' i ''idziemy expić 2'' pewnie nie widziałeś nigdy tych filmów więc nie rozumiesz o co chodzi. Narka ;)

Opublikowano

Głupich nie sieją sami się rodzą ;[ niestety .... filmik pokazuje tylko to jaki głupi jesteś ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Gdybyś pofatygował sie i otworzył film na stronie youtube zobaczyłbyś opis gdzie napisane jest ''filmik nie pod teksty'' to zwykła rozmowa na ts a u nas na ts zwykle używa sie tekstów z filmów ''idziemy expic'' i ''idziemy expić 2'' pewnie nie widziałeś nigdy tych filmów więc nie rozumiesz o co chodzi. Narka ;)

Ten film lepiej by już wyszedł gdybyś usunął te rozmowy, a wkleił jakąś muzykę bo teksty typu "Twoja stara", a nie "Idziemy expic" są tylko żałosne i pokazują Twoją inteligencję równą zeru.

Opublikowano (edytowane)

Ten film lepiej by już wyszedł gdybyś usunął te rozmowy, a wkleił jakąś muzykę bo teksty typu "Twoja stara", a nie "Idziemy expic" są tylko żałosne i pokazują Twoją inteligencję równą zeru.

Dobra wypierda***. Nie kazał ci nikt tego oglądać a już komentować w szczególności ale jak nie masz robić tylko hejtować na mpc to pisz ;) Spływa mi to kalafiorem ;] Nie będziesz mi dyktował jak ja mam filmy robić. Jak ci sie nie podoba to po co wchodzisz poraz kolejny? Ahh no tak nie masz co w życiu robić. Wiecej się nie wypowiadam bo to nie ma sęsu bo jestes tak ''inteligentny'' że nie rozumiesz ''filmik nie pod teksty to zwykła rozmowa ts'' No cuż to polska i zawsze będzie coś komuś przeszkadzać. Hejtuj dalej i tak ci to nic nie da ;]

Edytowane przez Markus4ever
Opublikowano (edytowane)

ProEx zawsze dobry ziomek co zna klimat z naszego ts ;] a jakiś hejter bedzie mi tu pitolił bez sęsu. Sulm ci w dupe hejterze!!!

Edytowane przez Markus4ever
  • 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...