Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

za co mozna dostac bana

grucha123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym polecal nigdy nie uzywac superjumpa bo wystarczy 1 screen i po koncie. Nawet invi jest bezpieczniejsze bo trzeba nagrać filmik

srubidubi.gif

NA TYM KONCIE NIE HACKUJE!

Opublikowano

Najszybszy ban-dinar bot szybki ban- opk super jump itd mala szansa na bana- chams. super no spread . no reciol.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No ja tez tak mówiłem i 2009 dostałem bana na 30 lv. Teraz gram czyściutko a tak poza tym to ma trochę racji nie zawsze usuwają konta ale to czyste zaniedbania. Tez nie zawsze jak ktoś mówi że nagrywa to nagrywa - takie straszonko, ale jak ktoś na mnie trafi - to zawsze mam włączonego frapsa i powodzonka panie haku:)Forum przeglądam trochę z sentymentu trochę z ciekawości jakie ludzie problemy techniczne mają - i poznać co za haczydła wyszły:) i czy działają, i wiem np. że teraz działa mało i jest sporo banóworaz kradzieży kont ( keyloggery zawarte w ściąganych hakach) co mnie bardzo cieszy:))

f5eea1e979090638.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...