Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Dla nowych graczy PB

Mayki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Z racji że dawno nie byłem aktywny na MPC FORUM postanowiłem się przysłużyć grze Project BlackOut.

Dla nowych graczy którzy zaczynają dopiero grę w tej fascynującej grze będzie napisałem poradnik aby im łatwiej było wszystko że tak powiem "Ogarnąć".

Pierwsza rada dla nowicjusza jest taka:

Najlepiej jako swoją 1 bron kupić coś co ma mały odrzut duży DMG i ofc celownik. Polecam M4A1 lub AK47 chociaż AK47 w wielu grach ma straszny odrzut to jednak nie tutaj :). Wiem sam z swojego przekonania.

Następne co należy zrobić to iść na Beginer Chanel i tam pograć z botami aby ogarnąć odrzut oraz inne uniki zwody triki i poszukać oczywiście dobrych miejsc dla SNAJPERÓW sam jestem snajperem i powiem że nie jest łatwo ale ogarniam bronie snajperskie bardziej ponieważ sporo grałem w Counter Strike :).

Dla graczy którzy już wcześniej grali w jakieś gry FPS niech się nie cieszą że jak wbiją tutaj to będą w jakiś sposób profesjonalnymi graczami bo w innych FPS'ach im dobrze idzie :D...

A wracając do poradnika. Kolejną dobrą opcją dla nowego gracza jest zapoznanie się bliżej z modami w grze typu DM, S&D, TDM itd itp.

Oficjalnie polecam ze swojego przekonania S&D (Search And Destroy), ponieważ dostaje się sporo Game Pointsów oraz Expa. Kiedy już się wbije odpowiednią rangę polecam kupić broń G36K ponieważ jest naprawdę celna oraz łatwo się z niej strzela.

Jednakże jeżeli posiadasz Special Pointsy kup Kriss Super V GOLD. Jest on mocny i łatwo z niego zabić polecam bo korzystałem z niego jak zaczynałem grę :).

Jeżeli o czymś zapomniałem lub masz jakieś pytania pisz pod tematem. Pozdrawiam i polecam Mayki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"[Poradnik]" nie rozśmieszaj mniej

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dla mnie to poradnik zajebiaszczy, wiem co mam kupic na poczatek jak i na dalsza gre, a ty wez ogarnij ten podpis bo w oczy razi:

"Za gurami,Za lasami..."

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...