Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie Minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Radzę ci usunąc / bozbyć się tego trojana możliwe że w nim leży wina jak go załapałeś a wcześniej normalnie działał to trojan jeśli nie usuniesz to format

Opublikowano

Radzę ci usunąc / bozbyć się tego trojana możliwe że w nim leży wina jak go załapałeś a wcześniej normalnie działał to trojan jeśli nie usuniesz to format

właśnie za 1 razem czy 2 działał pare razy minecrfot mi dzialal a juz nie chce i nie wiem co robic usnune go pisze ze jest usuniety

Hmm.. masz trojana, więc nie przyszło ci do głowy żeby zrobić format?

Mmm ciekawe jak mam to zrobic mam 15 lat i nie znam sie zabardzo pomoście to zrbie ;)

Arcymistrz
Opublikowano

Ja tak to ci nie opisze nie wiem jaki masz windows itp itd ... na necie wpisz sory bardzo bym widział bym pomógł

PS.Ja w wieku 10lat robiłem formata xD

Opublikowano

Szczerze? Popytaj kolegow czy ci ktorys nie zrobi formata. Tylko to ci zostalo ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Ja bym Ci polecał Płytę do Win7 załatwić, jak załatwisz płytę od Win7, to lajt. Instalujesz, prawie jak grę. Zresztą na google, jest pełno takich TuT'ów, a w XP, to musisz te stery wgrywać itp. Przesrana robota za przeproszeniem, więc jak wspomniałem, polecam Windows7. Ja go mam używam MC chodzi ładnie wszystko gra. :)

Opublikowano

Ja pierdolę. Po cholerę ma formatować komputer, jeśli rzekomy "wirus" jest w plikach PRZYWRACANIA SYSTEMU i jest KOMPLETNIE NIE AKTYWNY?

Nie znacie się - nie wypowiadajcie się - wmówilibyście chłopakowi, że ma formatować. Nie ma potrzeby.

@top przy 768MB ram możesz mieć problem z uruchomieniem mc, dlatego polecam Ci odinstalować wszystkie programy, które uruchamiają się przy starcie systemu (programy takie jak steam czy skype to poprostu wykluczyć z autostartu).

Na pocieszenie dodam, że kolega ma 512mb ram i daje radę grać przy karcie 128MB, a ty masz 256MB :)

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Racja po prostu przywróć system

jak przywrocic system ?

Ja pierdolę. Po cholerę ma formatować komputer, jeśli rzekomy "wirus" jest w plikach PRZYWRACANIA SYSTEMU i jest KOMPLETNIE NIE AKTYWNY?

Nie znacie się - nie wypowiadajcie się - wmówilibyście chłopakowi, że ma formatować. Nie ma potrzeby.

@top przy 768MB ram możesz mieć problem z uruchomieniem mc, dlatego polecam Ci odinstalować wszystkie programy, które uruchamiają się przy starcie systemu (programy takie jak steam czy skype to poprostu wykluczyć z autostartu).

Na pocieszenie dodam, że kolega ma 512mb ram i daje radę grać przy karcie 128MB, a ty masz 256MB :)

mam tyko cs 1,6 a skeyp mam i co to da a GG Tez mam odistalować ?

Opublikowano

Najlepiej przeczyść CCleanerem. Pliki tymczasowe, zbuforowane miniaturki potrafią nieźle zmulić system.

Do tego sprawdź, czy są jakieś aktualizacje sterowników dla Twojej karty graficznej. Wpisz w google VIA Chrome9 HC IGP sterowniki i sprawdzaj w każdym linku :)

Nie podam linka, zakaz wychodzących poza MPC.

u7zdc8-2.png