Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry sposób na Tricki

MoLi15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak zaczynamy. Ogólna zasada jest taka że ta gra na maxa nam utrudnia zgadywanie. więc klikanie po kolei 1,2,3 nie ma sensu bo będzie 10. tak samo zaczynając od 10,9,8 będzie 1. bez celowe. Najszybciej możemy zdobyć um w 4 podejściu. Mianowicie zaczynamy od 5. przychodzi nam informacja za mało lub za dużo gdy jest za dużo dajemy 3 za mało 7 etc.

np: 5 - za mało , 7 - za mało 9 (pozostaje już tylko 8 i 10) jest za mało czyli 10. jak za dużo 8. proste prawda?? tak samo jest w drugą stronę.

np. 5 - za dużo , 3 za dużo , 1 albo będzie dobrze albo za mało i zostaje tylko 2 wtedy jest na 100% dobrze.

Poziom II. Robimy dokładnie tak samo. w zależności od tego jakie podpowiedzi będą sugerują nam typowanie liczb większych lub mniejszych. Trzeba pamiętać co się typowało. bo czasami pierwszą linie trafimy w 3 kolejce a druga linie w 4 kolejce.

Poziom III i reszta stawiamy takim samym systemem. po 4 kolejkach um są w 100% nasze. pewny sposób. czysta matematyka.

Jeżeli nie wyświetli czy za mało czy za dużo daje liczby parzyste i skok tez co dwa.

moli.png

Pomogłem daj add.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

+'sik

Wszystko rozumiem tylko jak mam już wolej na 2 to mam :

Niestety nie udało Ci się nauczyć Wolej na poziomie 2. Szczegóły:

Współczynnik 1 dobrany błędnie (wybrałeś 8, nie udało się ustalić czy to za dużo czy za mało - próbuj dalej)

Współczynnik 2 dobrany błędnie (wybrałeś 4, nie udało się ustalić czy to za dużo czy za mało - próbuj dalej)

Teram mam dać Wspólczynnik 6 i 6 czy 6 i 2 czy 10 i 6 10 i 2 ?

Jestem początkującym grafikiem chcesz sygne / Avka ? Napisz !

beznazwy3s.jpg

Daj +

Opublikowano

+ .

Fajnie to zrobiłeś ;)

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety nie udało Ci się nauczyć Dookoła świata na poziomie 1. Szczegóły:

Współczynnik dobrany błędnie (ustawiłeś za dużo, wybrałeś 1)

wtf?

Opublikowano

1. Rozpoczynam trick biore 5, pisze, że nie udało się dobrac wspołczynnika, biore 7, pisze to samo, biore 9, pisze, że za dużo, biore 8, za dużo, 6, za dużo, 4, za dużo, 2 nieudało się dobrac, 1 za mało, 3 trafiony leżony. Współczynnik trafiony za 8 razem, gdzie tu jest, że max za 4?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Ropoczynasz 5, pisze ze nie udalo, znowu dajesz 5 pisze że nie udało, znowu dajesz 5 pisze ze za dużo, dajesz 3 - trafiony

Przynajmniej ja bym tak robil :D Jak pisze że się nie udało to poprostu dajesz znowu to samo.

Opublikowano

Ropoczynasz 5, pisze ze nie udalo, znowu dajesz 5 pisze że nie udało, znowu dajesz 5 pisze ze za dużo, dajesz 3 - trafiony

Przynajmniej ja bym tak robil :D Jak pisze że się nie udało to poprostu dajesz znowu to samo.

acha. Ale przypuścmy twoim tokiem myślenia. dopiero za 2 podejściem pisze, za dużo, bierzesz 3 nie udało się i mam znowu wybierac 3 czy po prostu strzelac albo 1 albo 2,4

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

• 5 tygodni później...
Opublikowano

to jest chyba najlepszy sposób sam na nim jade ( oczywiscie przed napisaniem tematu ).

polecam sposob proste jak nie wiem co a dla nie ogarów radze przeczytac x3/4 i moze cos zrozumiecie

graphic.png
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...