Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Magic Wallhack for Blackops v0.3.6/v0.3.7

Tot4l_Own4g3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status Vac: Undetected (UŻYWASZ NA WŁASNE RYZYKO)

Nie "walić" za dużo po ścianach, bo ostatnio bardzo dużo cheaterów zostało zbanowanych przez Trearch, nie przez VAC (postanowili zrobić coś dla PC, a nie tylko na konsole jak wcześniej).

Brak "chams'ów" na zwłokach.

Brak "chams'ów" na graczach z twojej drużyny

"Chams'y" tylko za ścianą

Brak odrzutu (TYLKO PLIK magicWallhack_cod7_ v0.3.6_+NoRecoil i magicWallhack_cod7_ v0.3.7_BETA)

Anti crack protection

Coder: King-Orgy

Jeżeli nie działa pobierzcie to:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=5555

Skan:

Wiem, wiem, dużo znalazło, ale hacki mają to do siebie, że anty wirusy w nich coś wykrywają ;)

Skan pliku magicWallhack_cod7_ v0.3.7_BETA:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3b3e0894c9eee0d9d9ebecd6ddb61b635ce24807854e0bfe0f62e0bb08219c15-1313848697

Skan pliku magicWallhack_cod7_ v0.3.6_+NoRecoil:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3b3e0894c9eee0d9d9ebecd6ddb61b635ce24807854e0bfe0f62e0bb08219c15-1313848328

Skan pliku magicWallhack_cod7_ v0.3.6:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ab13005a53270d53bd55f4cb0ef51b92aef2b37bedcf028104be51031d8bfbf9-1313927534

Screen:

shot0011ci.jpg

Nie widzisz screen'a? Bezpośreni link:

http://imageshack.us/photo/my-images/810/shot0011ci.jpg/

magicWallhack_cod7_ v0.3.7_BETA.rar

magicWallhack_cod7_ v0.3.6_+NoRecoil.rar

magicWallhack_cod7_ v0.3.6.rar

Opublikowano

To teraz tak, 3 dni temu kupiłem Black Opsa i totalnie nie ogarniam gdzie mam to wwalić :D I co dokładnie robi Wall Hack bo to można różnie rozumieć... patrzenie przez ściany ??

Opublikowano

Dobra thx ten stary 3.6 nie działa ale beta 3.7 tak (nie jestem pewien ale on tez ma no recoila ?) Za 1 razem nie ale jak zainstalowałem to z microsoftu to zadzialał + uruchom jak admin :P.

Opublikowano

nie jestem pewien ale on tez ma no recoila ?

magicWallhack_cod7_ v0.3.7_BETA.rar NIE MA no recoila.

magicWallhack_cod7_ v0.3.6_+NoRecoil.rar MA no recoila.

To teraz tak, 3 dni temu kupiłem Black Opsa i totalnie nie ogarniam gdzie mam to wwalić :D I co dokładnie robi Wall Hack bo to można różnie rozumieć... patrzenie przez ściany ??

Widzisz wrogów przez ściany i są "pokolorowani" na biało. Drugi załącznik ma też tego wallhacka wraz z brakiem odrzutu. Po prostu uruchom grę, a potem aplikacje .exe z wypakowanego folderu (nic nie przenoś).

Opublikowano

Bez urazy ale coś popierdoliłeś mianowicie:

1 Używam tej wersj Beta 3.7 i nie mam odrzutu wtf ? 0o ?

a po 2 Najpierw aplikacja po czym gra (bynajmniej ja tak robię chyba że da się tak jak ty muwiłeś i działa :P )

po 3. ten beta jest lepszy jak bolus jest za scianą jest biały a jak masz go w polu widzenia ma wtedy normalnego skina ale widac dalej przez obiekty jak np ma nogi za skrzynia

4. i nie nie popierdoliło mi się bo to jest beta 0.3.7 bo 6 wywaliłem więc wtf ?

zobaczymy co inni powiedzą

Opublikowano

Witam czy ktoś to przetestował bo gdy próbuje to rozpakować wywala mi błąd crc , że plik jest uszkodzony

Ja testowałem mi działą oczywiście ten beta 0.3.7 . A co do tego błędu co masz to może być :

-źle pobrany plik

-anty wirus go blokuje

-ewntulanie zepsuł ci się winrar czy co tam masz do wypakowywania (sprawdzi inne archiwa zresetuj kompa i spróbuj znowu)

Radze ściągnij znowu, Wyłącz anty vira albo zezwól na wypakowanie pliku jak wyskoczy dymek że to jest virus ( hax-y zawsze były traktowane jak wirusy one w ten sposób funkcjonują )

Co do haxa narazie bana nie dostałem ładnie się gra i na serio mam tego no recoila a to jest beta 0.3.7 ;] .

WTF ?!?

Opublikowano

Bez urazy ale coś popierdoliłeś mianowicie:

1 Używam tej wersj Beta 3.7 i nie mam odrzutu wtf ? 0o ?

4. i nie nie popierdoliło mi się bo to jest beta 0.3.7 bo 6 wywaliłem więc wtf ?

EDIT: Jednak mi się coś popieprzyło :P Sorry za to. Wrzucam paczkę bez no recoila (nazywa się magicWallhack_cod7_ v0.3.6.rar).

a po 2 Najpierw aplikacja po czym gra (bynajmniej ja tak robię chyba że da się tak jak ty muwiłeś i działa :P )

Działają oba sposoby, koder zaleca najpierw grę, potem aplikację.

3. ten beta jest lepszy jak bolus jest za scianą jest biały a jak masz go w polu widzenia ma wtedy normalnego skina ale widac dalej przez obiekty jak np ma nogi za skrzynia

Wiem, przecież tak napisałem w pierwszym poście.

Witam czy ktoś to przetestował bo gdy próbuje to rozpakować wywala mi błąd crc , że plik jest uszkodzony

Też tak mam. Pobierz z innej przeglądarki. Mi to pomaga.

Opublikowano

EDIT: Jednak mi się coś popieprzyło :P Sorry za to. Wrzucam paczkę bez no recoila (nazywa się magicWallhack_cod7_ v0.3.6.rar).

Czyli mam rozumieć że te 2 stare są z a ten nowy co dodałeś jest bez no recoila tak ?

Ale zresztą mi to i tak nie przeszkadza :D

Opublikowano

Dobra bo my tu gadu gadu a ludzie potrzebują recenzji.

No to tak hax dobry działa jest bezpieczny bez wirusa ja używam wersji 0.3.7 beta (WH+NoRecoil)

Jak ktoś ma problemy z haxem pisać śmiało.

Opublikowano

Siemka mam pytanko gdy mam włączonego haxa i próbuję włączyć grę wyskakuje komunikat że hax działa ale gra się nie włącza wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Nie ściągajcie BAN na steam już mam.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Ihaza jaką wersję ściągnąłeś ja posiadam 0.3.7 beta i mi działa

Instra jak odpalić :

Sposób 1 : HAX potem gra wyskakuje okienko klikamy ok i jest. (spróbuj jako adm kompa odpalić jak to vista/win7 można tak też testować na xP :) ) (ja używam tego żeby się nie pierniczyć)

Sposób 2 : włanczamy Grę logujemy się, minimalizujemy grę alt+ tab jak nie działa ctrl+alt+del włanczamy haxa klikamy ok gramy. ( a ten sposób jest zalecany)

matis

po 1 Na własną odpowiedzialność to ściągasz

po 2 którą wersje wziąłeś ? (jak się nie mylę 0.3.6 jest zpaczowana / nie działa dlatego radze 0.3.7 mi działa elegancko i nie mam bana)

po 3 (przypuszczam że) hamsko walowałeś jakiś adm cię zlukał i dał dowód do treyarch.

po 4 (przypuszczam że) albo w huja nas robisz bo nie na widzisz hackerów i takie komenty dajesz :P

Opublikowano

Vac się raczej nie wyłączyć a jak już to jest to wykrywalne/trudno znaleźć jak/albo koleś co wie nie napisze bo woli mieć dla siebie :P.

A po 2 hax jest bezpieczny więc o bana się nie bać ale wypatrywać najnowszego pacza bo wtedy morze być spaczowany :P (i nie walcie jak debile po ścianach bo to widać)

A no recoila nie da się offnoąć ;( też bym go offnoł ale ..... ;/ pisz do autora postu.

Opublikowano

Vac się raczej nie wyłączyć a jak już to jest to wykrywalne/trudno znaleźć jak/albo koleś co wie nie napisze bo woli mieć dla siebie :P.

A po 2 hax jest bezpieczny więc o bana się nie bać ale wypatrywać najnowszego pacza bo wtedy morze być spaczowany :P (i nie walcie jak debile po ścianach bo to widać)

A no recoila nie da się offnoąć ;( też bym go offnoł ale ..... ;/ pisz do autora postu.

Wersja v0.3.6 i v0.3.7 jest robiona pod tą samą wersję gry, nie wiem dlaczego wam nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...