Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić dużo bez wysiłku na....

asshole?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zaczynamy po kolei.

-Robimy nową postać (tylko w przypadku gdy nie mamy tam konta) lub używamy aktualnej postaci.

-Klikamy na pierścień teleportacji

-Wybieramy Inne -> Zombie (chyba zombie, mniejsza z tym wygląda jak M3 niewiem jak na kliencie bo narazie gram na Modzie)

-Idziemy tam gdzie dużo ludzi expi

-Idąc w strone innych ludzi którzy tam expią powinniście zauważyć ogromne ilości Yang na ziemi więc zbieramy jak szaloni

Ja od 1lvl do 80lvl uzbierałem 160kk a w 2-3 minuty 100kk + dziękuję za przeczytanie tego tuta jeśli masz ochotę mnię nagrodzić postaw +. Bye <3

Opublikowano

Dla mnie ten tut nie można nazwać tutem. Ja znam lepszy pomysł na zarabianie kaski. Robisz postać wbijasz mu np.100 lvl idziesz na v5 i kaska leci ci jak szalona, 10min 1kkk.

Nie postawie ci plusa ale też i nie dam -.

Opublikowano

Dla mnie ten tut nie można nazwać tutem. Ja znam lepszy pomysł na zarabianie kaski. Robisz postać wbijasz mu np.100 lvl idziesz na v5 i kaska leci ci jak szalona, 10min 1kkk.

Nie postawie ci plusa ale też i nie dam -.

Ciekawe gdzie na jakim serwerze teraz znajdziesz v5 jak maks jest v3??

graphic.png

76561198162331360.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...