Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMineCraft - Wejdz i nie czekaj! [RPG][24/7][NO-WL]

miczi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj na:

IP: s2.Theminecraft.pl:25595

Informacje o Serwerze:

Serwer: Dedykowany

Spawn Potworów: WYŁ. na noc niekiedy ON

Sloty: 30 - Moze byc wiecej. :)

Spawn Zwierząt: WŁ.

Whitelista: WYŁ.

Typ: RPG 100%

Pvp: WYŁ.

24/7

Co oferujemy:

- W przyszlosci otworzymy ItemShop

- Ponad 100 dzialek na serwerze

- Ogarnieci Administratorzy 16+

- Calkiem ogarniety serwer

- Czeste Konkursy

- Mila Atmosferera

- Nowe Miasto

- Miasto VIP'ó.

- Stare Miasto

- 0 lagow

Pluginy:

Bardzo duzo i oczywiscie same potrzebne.

Opublikowano

Serwer jest zajebisty!

Ogarnięta atmosfera. Mili gracze i administratorzy. Działki dostałem bardzo szybko i bez większych problemów! Pluginów jest dużo, permissions troszeczkę jeszcze trzeba ogarnąć. :rolleyes:

Serwer dopiero zaczyna "żyć" i zostanę na nim do końca!

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie! Może mnie spotkacie na serwerze! :)

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Administrator podaje się mieć 15 lat, jednak już od samego początku coś mi tu śmierdziało. Potem wątpliwości zaczęły narastać leciał słowa takie jak "kosciuł" czy tez "pomuc". Oczywista sprawa że HeadAdmin udawał że nia ma mikrofonu mimo że prosiłem go o kupno. Dostałem tylko- "po co, mogę pisać przecież". Chciałbym powiedzieć że to ja uporałem się z postawieniem serwera oderwanego od hamachi granatem i to ja skonfigurowałem pluginy i robiłem wszystko co w mojej mocy, kiedy HA nie umiał nawet do końca obsługiwać się pluginem Essentials. Gdy powiedziałem mu żeby nauczył się obsługiwać Logblockiem z zażaleniami napisał do mnie "Ale syf nie ma nic po polsku", kiedy obsługa tego pluginu jest tak prosta że tutoriale da się zrozumieć nawet po rusku. Jednym słowem żenada. Admina na 10 lat, jest analfabetą i nie umie ogarnąć swojego własnego serwera. Do tego na serwer wbijają cały czas dzieci neo bez konta minecraft które griefują wszystko co się da. Jeśli chcecie dowodów totalnego bezmózgowia Admina- na serwerze są zainstalowane 3 pluginy obsługujące chat, niektóre z pluginów są przestarzałe a logi serwera mają po 20 MB błędów już po kilku minutach działania. Do tego dodam że spawn jest zrobiony przez mojego kolegę a sklep przeze mnie jak i również wszystkie działki z którymi miczi zapewne męczyłby się tygodniami wyliczając klocki i stawiając płotek po płotku.

Opublikowano

Po pierwsze muszę zacząć od tego ze Ci już pisałem , ze jak ja pisze szybko to nie zwracam uwagi na pismo.

Po drugie uporałeś sie z tym ponieważ ja Cie o to prosiłem i za to dostałeś admina.

Po trzecie dzieci neo jak wbijał zostają banowane i jest cuboid na cale miasto.

Po czwarte jest nowa mapa na której ty nic nie robiłeś.

Po piąte chłopak chce się odwdzięczyć tak, ponieważ odebrałem mu admina.

Do graczy:

-Hosting ma narazie problemy wiec serwer jest off.

Opublikowano

Po pierwsze muszę zacząć od tego ze Ci już pisałem , ze jak ja pisze szybko to nie zwracam uwagi na pismo.

Po drugie uporałeś sie z tym ponieważ ja Cie o to prosiłem i za to dostałeś admina.

Po trzecie dzieci neo jak wbijał zostają banowane i jest cuboid na cale miasto.

Po czwarte jest nowa mapa na której ty nic nie robiłeś.

Po piąte chłopak chce się odwdzięczyć tak, ponieważ odebrałem mu admina.

Do graczy:

-Hosting ma narazie problemy wiec serwer jest off.

Nie nie, ja pomagałem dobrowolnie i za to dostałem admina, nie dlatego że o pomoc mnie prosiłeś. Admina na takim syfie nie chcę, zbanujesz kogoś, zmieni sobie ip czy tam nick i wbija griefować od nowa. Po drugie pisząc 2x szybciej od Ciebie jestem w stanie zwrócić uwagę na ortografie, rozumiem że czasem się zdarzy jakaś mała gafa, ale takie błędy jak ty robisz rażą w oczy i w palce, więc nie da się ich popełnić kilkakrotnie bez bycia kompletnym debilem. A co powiesz na twoją znajomość pluginów? Dlaczego bierzesz się za zarządzanie serwerem skoro nie masz o tym najmniejszego pojęcia ? Co robią r pluginy do chatu na jednym serwerze? To wszystko pokazuje jakim zerem jest ten serwer.

Opublikowano

Nawet jak kogoś zbanuję to może wchodzić na innym ip, bo i tak nic nie będzie burzył bo jest cuboid , tobie też się zdarzało zrobić błąd ortograficzny ale już o ty nie piszę bo nie jestem taki jak ty. Serwer zrobiłem dlatego bo chciałem mieć własny serwer, i dlatego znalazłem sobie kogoś do pomocy. Plugin LogBlock już ogarniam, lecz w ogóle nie jest mi on potrzebny bo nikt nie może nic rozwalać, ale i tak po jego jakże pięknym pomyśle by nie robić na miasto cuboida, to musiałem się tego pluginu nauczyć.

A i jeszcze jedno, tutaj się pisze opinie na temat serwera, a nie jakieś twoje cholerne opinie na mój temat, jeżeli masz dalej jakiś problem zapraszam na gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...