Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]PL Elcardia

Piteriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do tej cioty Gore-Texa. Przed startem wielkiego hitu...yy...znaczy kitu - Elcardi najeżdżałeś na każdy nowo powstały serwer. Na nevraście nie zostawiłeś suchej nitki i wszem wobec ogłaszałeś, że Elcardia będzie najlepszym serwerem w historii itp. itd. Na Elcardii miało być wiele nowości tj. Lista nowości na serwerze Elcardia:

- wierzchowce (odbugowane z bonami),

- wszystkie QUESTY spolszczone (takie jak na PL),

- zniesione ograniczenia czasowe biologa,

- nagrody domyślne w QUESTACH zwiększone 10-krotnie,

- nowe zbroje (brak złotych / srebnych i innego badziewia - tylko ładne zbroje),

- nowe bronie (optymalnie, nie milion - tylko kilka),

- nowy system ulepszeń (m. in. brak ulepszaczy),

- nowe BOSSY (smoki itd.)

- nowe piętro w DT z ZOMBIE i nowymi BOSSAMI,

- 6 CH (kanałów gry, czyli więcej wolnych spotów),

- atlantyda V1, V2, V3 (każda z nich posiada nowego BOSSA smoka + optymalizacja exp, drop i yang),

- nowy system dropu itemów,

- zbalansowanie gry pod kątem nowych, przyszłych graczy (stworzenie szansy na dogonienie TOPKI np. po kilku tyg. po starcie),

- zabezpieczenie serwera przed cheatami,

- bank pieniędzy (każdy gracz może zdeponować swoje pieniądze u NPC),

- system wykrywania cheatów (dzięki specjalnej aplikacji widzimy i rozróżniamy graczy normalnych i tych grających na cheatach),

- system likwidacji cheaterów,

- szybki system banowania prosto z gry (GM już nie będzie musiał się męczyć wchodząc na Web, aby zbanować kogoś),

- funkcjonalna strona WWW,

- nowe skille [?] (kwestia ankiety - chcemy, aby wojownik miał szansę na PVP z surą na wyższych levelach),

- nowa biżuteria

- nowe buty,

- nowe tarcze,

- nowe hełmy,

- nowa ciekawa fabuła,

- nowe QUESTY oparte na fabule,

- zoptymalizowany system operacyjny oraz baza danych,

- zrzut bazy danych na zewnętrzny serwer co 6 godzin (dajemy 99,99% zabezpieczenie przed stratą przedmiotów),

- support dla graczy w systemie 24/7/365 (będziemy odpisywać na zapytania niemalże natychmiastowo - gracz jest priorytetem),

- nowe mapy,

- launcher ważący około 100 mb zamiast klienta 900 mb (wrzucony na nasz hosting - prędkość pobierania = FULL),

- patcher automatycznie pobierający nowości (zapomnijcie o ponownym, ręcznym aktualizowaniu klienta).

I pytam siię - co kurwa teraz powiesz ? NevrasT wprowadza nowe mapy, i inne rzeczy a twoja Elcardia ? Ojej upadła ? Przynajmniej to zamknęlo ci ryj i nie cwaniakujesz najeżdżając na inne serwery! Mam nadzieje, że to przeczytasz zanim zamkną ten temat.

Opublikowano

Nevrast moim zdaniem jest bardzo dobrym hardem , zwlaszcza terajdy przykuly moja uwage ale i tak tam niegram poniewaza jest tam maloosob a gra z mala iloscia osob nie jest fajna

sygn1.png
Opublikowano

Popieram, mimo , że to nie dotyczy publikacji ... Zapowiadają super fajne wypasione serwery , a 9 na 10 z tego nie wypala, i kończy się na planach ... A wymyślić to i ja potrafię . +

Sygnatura.

Opublikowano

Do modka.

Nie zamykaj tylko przenies do dyskusji i zmienz [Dedyk] na [Dyskusja]

;D

Temat ciekawy , zobaczymy co an to inni powiedzą.

Ja nie chce się wypowiadać an ten temat , jestem neutralny ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

niech to mod przeniesie bo nie wiedziałem o co cho. dopiero później się skapnołem że to o metina chodzi.

Opublikowano

Reklamy robimy w tym generatorze :

http://www.mpcforum.pl/topic/277275-generator-reklam-serwerw-dziau-metin2/

Jeżeli masz problem z dodaniem grafiki zajrzyj tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/250214-tut-jak-poprawnie-dodac-grafike-handlarzy-do-reklamy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...