Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybkie wbijanie lvl'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć znalazłem na allegro aukcje w których w 8dni wbijają 1-85lvl i chciałbym wiedzieć jak to zrobić by tak szybko wbić taki lvl

reflink w sygnie

Opublikowano (edytowane)

yy tak sie raczej nie da wiesz ja wbijalem w tydzien 50lv ito co ledwo masz stronka xxx moze jeszccze dziala xD daj +

pomyliłeś działy ziomek

Edytowane przez Czerew
Opublikowano

yy tak sie raczej nie da wiesz ja wbijalem w tydzien 50lv ito co ledwo masz stronka xxx moze jeszccze dziala xD daj +

Wtf? z jakim ty shitem sie tu wpierdalasz? jaki metin?;o patrz na działy....

Top@

8 dni hmm ja bym powiedzial, że podstawa to jest guild na 25 lvl, potem oheiroolmowac sobie dana postać we wszystkie możliwe jakie są no i na sam koniec to oczywiście raf i masz 85 lvl w tydzien.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Jak ONI to robią to nie wiem, ale ja bym zrobił tak jak to napisał sebuthc ;]

z RAFem wbicie 70 to kwestia 2-3 dni, jak ci daje lvle kumpel to masz to w 1 dzień, drugi 80, trzeci 85.

Ale oni tego nie robią na RAFie, myślę ze jadą na taxi, follow na postać i czyszczą insty, sam tak robiłem szybko lvl leci.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Heiroolm- specjalny typ itemków który przeznaczony jest do szybkiego levleingu postaci, ów itemki dopasowują sie do twojego lvl więc nie trzeba ich zmieniać tylko smigasz w jednych i tych samych, itemki te również dają boost Expa.

Wyróżnia się heiroolmy wchodzące pod sloty:

- Hed (10% bonus expa)

-Shoulder (10% bonus expa)

-Back (5% bonus expa)

-Chest (10% bonus expa)

-RIng (5% bonus expa)

-Weapon ( nie daje bonusu expa ale daje za to ma największe dmg na danym lvl ;) )

Oczywiście aby kupić te itemki trzeba mieć jakąś 85 lvl postać ponieważ tych itemkow nie kupisz za golda a za JP ( justice point) albo honor ( za honor kupisz tylko 2 typy itemkow )

Raf- Recruit a friend #$%^&*, zaczynasz gre w wowa albo chcesz przenieś się z priv serverów na retaila to prosisz kolego który gra na retailu aby wysłał ci Rafa, robisz za pomocą tego konto ble ble ble i obaj macie boost expa do 80 lvl ( 3x większy exp ) do tego jeszcze wchodzi przekazywanie lvl więc jak sie wkurwisz to i w dzień nabijesz z 70 lvl.

Guild- chyba nie muszę tłumaczyć co to?;x masz guild z 25 lvl czy tam trochę mniejszym, dostajesz ze specjalnych skilów gildi 10% bonusu expa czyli masz następny boost jak chuj.

Czyli nabić 85 lvl w tydzień czasu to nie jest żaden problem .

Edit@@@@ zapomniałem dodać, że są jeszcze trinkety heiroolmowe oczywiscie nie daja bonusu expa czyli sa o chuja rozbic.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Zacytuje co pisze na tych itemkach:

" Battle.net Account Bound"

Hed i Back to jest kwestia 2600 golda ( tylko te 2 można kupić za glda ale do kupna wymagana jest minimum 20 lvl gildia i reputacja u niej honored)

Bronie, jeśli to 2h to koszt 3,5k JP jeśli 1h to bodajże 2,2k JP

Klata i Naramy tyle samo co 1h bornie czyli 2,2k JP.

JP nie możesz kupić za golda, Honoruu to samo co z JP .

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Dodam, że JP zdobywasz w High endzie gry czyt: ~~80 lvl

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano (edytowane)

ale nie dostałem dobrej odpowiedzi ponieważ jak ktoś ma tylko jedną postać z 1lvl i w 8 dni mu zrobią 85 lvl to nie ma jak mieć itemów za jp

ps. ile kosztuje to samo tylko w honor pkt ?

o co chodzi z raf trochę czytałem ale to za mało co znalazłem

Edytowane przez filip780
Opublikowano (edytowane)

Raf mogą dać, co im szkodzi? Raf i power lvling od Athene :).

Tutaj masz linki do opisu metody.

Muszę wykopać linki, wysylam Ci je na priv, możesz wstawić opis metody, wraz ze źródłem NIE link do forum, tylko źródło i nazwe forum, regulamin zabrania linków wychodzących.

Edytowane przez Czerew
Opublikowano

*odświeżam*

ale nie dostałem dobrej odpowiedzi ponieważ jak ktoś ma tylko jedną postać z 1lvl i w 8 dni mu zrobią 85 lvl to nie ma jak mieć itemów za jp

ps. ile kosztuje to samo tylko w honor pkt ?

o co chodzi z raf trochę czytałem ale to za mało co znalazłem

reflink w sygnie

Opublikowano (edytowane)

Itemki z JP kosztuja tyle samo co za Hunor ta sama cena, co do rafa hmm Piszesz do kolegi ktory gra na globalu o ile takiego masz aby wysłał ci Rafa czyli specjalne zaproszenie do gry ty oczywiscie odbierasz zaproszenie i robisz nowe konto przez wysałne zaproszenie iii jakie zyski z tego macie? obaj dostajecie 3x exp do 80 lvl, twoj kolega dostanie darmowy miech gray jesli zostaniesz przy grze i wykupisz sobie abonament na 2 miechy o ile sie nie mylę and dostanie fly mounta 2 osobowego jeśli wykupisz dodatki. Takie małe sprostowanie.

Małe sprostowanie 2 osobowego mounta dostaje jak wykupi 30 dni gry, czyli jak triala ulepszy do pełnej wersji.

Edytowane przez Czerew

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano (edytowane)

Ok, jako że edita dostałem od moda to opisze wam po swojemu metodę;

Potrzebne: palek na max lvlu, mag na max lvlu, lov lvl postać.

i teraz krok po kroku opisze metodę.

Palek powinien miec spec prot holy do holy shocka. Tak żeby wyhealował dmg tylko holy shockiem. Ważne żeby wytankował w itemkach pod holy wszystkie insty do 60 lvla.

1: wszyscy są w pt.

Mag i lov lvl czekają zaraz przy wyjściu z insty, takiej do której ma dostęp lov lvl.

2: Palek wchodzi do insty, zbiera jak najwięcej mobków jakie znajdzie(najlepiej bez spelli/aoe).

3: Mag wychodzi z pt.

4: Palek jak już ma na sobie mobki, daje consecration i retri aure żeby zbić mobkom hp do około 20%.

5. W tym momencie mag daje frost nove. palek wychodzi z insty i zostaje w pt.

6. Mag puki jeszcze jest w inscie dobija arc. explosionem/blizzardem/innymi spellami mobki, w tym czasie lov lvl dostaje dużo expa. potem szybkie wyjście i reparty. i powrót do pkt. 1 dopuki lov lvl nie osiągnie lvlu do nastepnej insty.

Edir: jak chcecie filmików to wpiszcie na yt. athene power leveling. Nie dam linka bo czerew usunie ładniutko.

Edytowane przez nerv234