Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymienię się grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam grę killzone 2 ale gram już długo przeszedłem singla 3 razy , na Multi mam duży lvl i gra mi się znudziła :x tak więc chciałbym ją wymienić ( nigdy tego nie robiłem )

1.Da się ją w sklepie wymienić na jakąś inną grę ?

2. Może któryś z użytkowników by się ze mną wymienił ? ( tylko w jaki sposob :x )

Czego oczekuje : żeby w grze był tryb multiplayer

Ofery pisać poniżej :)

Pierwszy taki temat sory jak coś po*ebalem

Gry które mam :

uncharted 2 , sport champions

RMCF

Opublikowano

Co powiesz na uncharted 2 :P ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano
:( a znasz gametrade :P ? tam sie wymienia :D

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano (edytowane)

ee , na psn sie trudno gada ;/ i juz nie gram :P dopiero skonczylem , tam sie placi tylko za przesylke :D ale za swoją , ty idziesz na poczte płacisz i wysyłasz , a 2 osoba tak samo ! :D

@EDIT

Przecież ja cie zaprosiłem na psn :mellow:

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano (edytowane)

Jestem chętny do wymiany za

AC Brotherhood (jest multi)

Ratchet & Clank : A Crack In Time (multi chyba nie ma, nie grałem w tą grę nigdy, była dołączona w zestawie z PS'ką)

GTA IV (jest multi).

Jeśli jesteś zainteresowany - pisz pw ;)

Edytowane przez Ruudi

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

1. - Mogę podać ci adres na PW gdzie można wymieniać gry z nie wielką opłatą. Dodam ,że jest to w Małopolsce , Podhale

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

ja bym mógł wymienić się za red faction zaprosiłem cie na psn ale teraz nie mam do niego dosępu bo coś mi sie z netem o powalliło

W sprawach minecrafta pisać do mnie na PW jestem w tym expertem

mca.png

piorek02.png

15221.gif

123427.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...