Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z fb od Reload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem zrobiłem wszystko tak jak trzeba i przy logowaniu najczęściej jest błąd połączenia łapie mniej więcej za 15 razem ale to jeszcze nie taki problem największym problemem jest to ze po wejściu do gry i włączeniu fb po 30 sekundach loga wyłancza automatycznie metka i fb i wyświetla się błąd ze znakami zapytania jak by ktoś wiedział jak to zrobić to piszcie.Oczywiście poleci +

Opublikowano

hmm może reinstalka metina na czysto tj zainstalowanie+torrent. zrób tam tylko hs od kamera, przyblokuj go by passem i zainstaluj fb od erpela

Opublikowano

używam tego bloka hs http://hotfile.com/dl/118630137/a77f9b4/hshield_blocked.rar.html a net ogólnie śmiga i nie ma problemu 10 mega robi swoje nie wiem w czym tkwi problem po przeinstalowaniu 10 razy działało z 20 minut dopóki nie wyłączyłem i ponownie uruchomiłem komputer i wtedy sie loguje i po 30 sekundach wywala błąd ze znakami i zamyka fb i metka jak macie jakieś rady to piszcie a jeśli możecie to wrzućcie na jakis upload gotowego metka z fb i blokiem hs co u was działa (bo przeinstalowywanie i na nowo ściąganie metka fb i bloka hs nic nie daje)

Opublikowano (edytowane)

ta blokada wstawiona przez Jerem96 a zrobiona przez ninis jest z 18.08 jeżeli możesz to podaj link do tej blokady co ty proponujesz

Edytowane przez mati92
Opublikowano

Najprawdopodobniej dziś wieczór jeśli ktoś będzie prosił dam gotowca,na którym zablokowałem HS na moje potrzeby(odpalamy przez program co go napisałem w c++)

Opublikowano (edytowane)

A zrobiłeś tak?

Zainstaluj metka, spachuj, usuń folder shield i wrzuć nasz.

Odpalasz przez obejście.

Edytowane przez Jerem96