Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Serwer ile. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Chciałbym mieć swój własny serwer metin2, ale dlatego, że mam radiówke, nie mogę stawić na swoim kompie. I mam do Was pytanie ile koszotlwałoby kupienie dedyka/vps? I czy takie serwery to lepiej na vps czy dedyk ? Nie orientuje sie baardzo w tym. Chciałym dodać , że ten serw bym postawil dla 10-20 osób. Jeśli nie macie jakieś sposoby na zrobienie, na radiówce? Gdy robilismy u kolegi, to zawsze nie dało się połączyć po poprawnym zainstalowaniu serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz, a 300zł za miesiąc czy tam na rok ? bo nie ogarniam ;p a jest jakas mozliwosc stawiania serwera na radiówce?

Opublikowano

kris9555@,

gdy ja stawiałem serwer, wszystko poszlo pomyslnie, ale jak chciales sie logować po prostu sie nie dało. Czy jest taka możliwość, że Ci z internetu blokują takjie coś mam ip zewnetrzne i wewnetrzne (tak mi sie zdaje), posiadam takze router.

Opublikowano

na kimsufi.pl kup tylko zadzwoń zapytać czy mają dostępność produktów tam jest raczej najtaniej a na początek jakiejś przesadnej maszyny raczej nie potrzebujesz :)

Opublikowano

Tak, to wiem, ale chodzi o to , że ja proszę teraz o poradni jakiś stawianie na radiówce ;) // mam router i ip zewnetrrzne i wewnetrzne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...