Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu zbierałem sobie na lepszą kartę graficzną, mam zamiar kupić : Zotac GTX 560 AMP. Myślicie że to dobry wybór?. Czy zaczekać 3 miesiące do Gibabyte GTX 580 Windforce?. GigabyteGTX580_WindForce3X.jpg.

Nie znam się na sprzęcie. Odrazu gadam że chce zagrać w BF3 na full detalach.

Opublikowano

Hmmm po kiego wała 1000 zł wydawać na zotaca jak,Gigabyte GTS 450 bez problemowo Ci pociągnie BF3 na full detalach zakładając że masz 6GB ramu, wydajną płytę główną oraz zasilacz, i procka 3GHz + ;). Mam GTS 450 i wszystkie bajki o grzaniu się czy o innych jej wadach to bujda >.>, nigdy przez 4 miesiące używania, nie nawaliła, gry takie jak wiesiek II, AC: BH ciągnie bez wysiłku na full detalach ;), oraz kosztuje 400 zł, masz tu przykładowy link z allegro

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

chyba cie pojednało na full hd i full detale na gts 450 ?

JAk już to gtx 460 się opłaca bo to na styk z zalecanymi na bf3

Ps sam posiadam gigabyte gtx460 i mi wszystko śmiga nie długo kupuje z ojcem gtx 590/580 -_-

Opublikowano
6GB ramu, wydajną płytę główną oraz zasilacz, i procka 3GHz +
Po chuj mu 6 gb ramu jak nie wykorzysta 4?Ba nie wiem czy 3 by pocisnał...

Co ma płyta do gier? Procesora nie ocenia się po GHZ...

Ile masz pieniedzy na karte?

Opublikowano

Na chwilę obecną 986zł :). Ale kieszonkowe + rodzice pojedyńczo :).

Opublikowano

Polecam Hd 6950 ponieważ wydajnosciowo jest taka sama jak GTX 570 do tego jest tańsza i pobiera mniej prądu.Za 900zł+ kupisz ją bez rpoblemu

Opublikowano

Karta graficzna to nie wszystko jak nie masz dobrego procka to ona ci gówno da i może lekki wzrost wydajności poczujesz.

Do gier najbardziej potrzebny jest dobry procek jakiś 4-6 rdzeniowy Phenom x4 lub jakiś intel I7 ?

+ Taka karta graficzna, jeżeli masz byle jakiego procka i płyte główną to taka karta graficzna ci będzie tylko przymulać i nie pograsz se w nowe gierki, płyta główna też bardzo dużo ma do gadania :)

Co ma płyta do gier?

Ehh chłopcze widzę, że mało się na tym znasz, więc nie udzielaj się i nie wprowadzaj ludzi w błąd :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
Ehh chłopcze widzę, że mało się na tym znasz, więc nie udzielaj się i nie wprowadzaj ludzi w błąd :D

No na pewno 6-rdzeniowy Phenom X4.

Opublikowano
Karta graficzna to nie wszystko jak nie masz dobrego procka to ona ci gówno da i może lekki wzrost wydajności poczujesz.

Do gier najbardziej potrzebny jest dobry procek jakiś 4-6 rdzeniowy Phenom x4 lub jakiś intel I7 ?

+ Taka karta graficzna, jeżeli masz byle jakiego procka i płyte główną to taka karta graficzna ci będzie tylko przymulać i nie pograsz se w nowe gierki, płyta główna też bardzo dużo ma do gadania :)

Co za głupoty stulasz?ŻADNA GRA jak narazie ine obsługuje 4 rdzeni co odpiero 6.Po prostu gra ich nie "widzi" tak jakby ich nie było.Dlatego i5 2500k jest tak dobry do gier.Poczytaj troche i nie pierdol głupot.