Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sandboxie Alternatywa Na 2 Acc:>

111111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieraz się spotkałem z tym ze ludzie radzą używać ten program żeby grac na 2 acc mam pytanie czy to nadal działa na globie czy na sezonie jak się lanczy przez stronkę nie działa ? i czy ktoś możne dać opis jak to zrobić ..?

Opublikowano

Pare tematów niżej jest opisane jak to robić a ludzie którzy grają na 2 acc przeważnie mają 2 pc a nie korzystają z programów typu virtualny system, ofc możesz sie pobawić ale do tego jest potrzebny dobry komp jeśli masz 1GB ram to sobie odpuść odrazu

2006-2010

Opublikowano

lol mam wmiare kompa c2d 2.2gh 6gbram grafa 512 ... wiec nie mam złego ale progi typu virtual pc i takie tam mi tna na virtualu ze się nie da grac ;p wiec zczailem ten program ;p ale nie wiem jak go używać i nie chodzi mi o wirtuale .. wiec nie ma tego opisanego .....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Za czaow S2 gralem na pc wyposazonego w P4 3ghz 1 gb ram i gf 8600 odpalalem 2 konto przez Virtualbox i fakt cielo sie strasznie, teraz mam lapka c2d t9400 2,53 x2 4gb ram i ati 4650 i spokojnie moge odpalic 2 konto na virtual nie tnie sie choc czasami potrafi zlapac mula ale zdarza sie to rzadko i moge grac w s4 na 2 kontach probowalem odpalic 3 konto ale strasznie zamula a do tego wywala mi virtualbox (niewiem czym to spowodowane nawet jak mam tylko 2 konta, moje podejrzenie pada na slabe chlodzenie grafiki w lapku, ale wcale sie tak mocno nie grzeje lub moze byc to spowodowane grafika ati), ale wracajac do tematu mozna spokojnie odpalic 2 konto przez virtualbox w s4 a nie instalujcie na virtualu zadnych innych przegladarek odpalajcie przez ie i wszystko bedzie szlo.

Sam gram tylko na lapku i nie mam 2 pc i gram 2 kontami, wiele ludzi w grze sie pytalo jak to robie, az wkoncu zrobilem maly opsi na forum mojej gildi jest tam filmik od ktorego ja zaczolem korzystac z virtualbox oraz kilka scren-ow jak mam poustawianego virtualne maszyny.

http://www.crank.fora.pl/kto-kogo-o-czym-o...-kompie,72.html tam jest jak ja to robie mam nadzieje ze pomoglo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...