Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event]Marketingowy konkurs Combat Arms

moortPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podzielę się z wami informacją, jaką znalazłem na jednym z polskich for o tematyce Combat Arms. (Info jest całkowicie skopiowane)

UWAGA ŻOŁNIERZE

Czy jesteś znudzony grać samemu przez cały czas? Chciałbyś zaprosić znajomych do wspólnej walki Combat Arms Europe? A może pragniesz nowych wyzwań? Pole bitwy jest zbyt łatwe do zdobycia, ponieważ nie ma wystarczająco dobrych graczy dla Ciebie?

To jest konkurs, w którym z przyjemnością weźmierz udział!

Po prostu trzeba reklamować, upowszechniać "Combat Arms Europe" w twoim otoczeniu (w trybie tzw. "Offline" - bez użycia internetu :) ). Na dzielnicy, w mieście i okolicach, lub nawet w całym kraju, i oczywiście zapraszać swoich przyjaciół i wrogów do przyłączenia się do bitwy!

Ogromna nagroda (100 tysięcy NX), czeka dla żołnierza, który wymyślił najpiękniejszą i twórczą reklamę!

Informacje dotycząca uczestnictwa poniżej:

Co zrobić i jak wziąść udział w tym konkursie:

1. Wszelkie upowszechnianie "Combat Arms Europe" na dzielnicy, w mieście lub nawet w całym kraju, możliwie najbardziej unikalny pomysł będzie brany pod uwagę!

2. Filmy, idea, plan, proce, wyniki i opinie itp.

3. Prześlij wideo, które zostało sfilmowane na YouTube na specjalną stronę Combat Arms Europe Marketing Konkurs

4. Zbierz jak najwięcej obejrzeń online i offline

5. Poczekaj na ogłoszenie zwycięzcy! 100 000 NX nagrody ;)

Kryteria:

1. Kreatywność

2. Popularność Tutaj przesyłać: http://forum.nexoneu.com/...?g=topics&f=323

3. Definicja (chyba... Tłumaczę wzrokowo)

Event: Marketing Contest (Konkurs marketingowy)

Okres trwania: 18 sierpnia - 6 września br. (3 tygodnie0

Temat: Combat Arms Europe

Nagrody:

- 1 miejsce: 100.000 NX

- 2 miejsce: 75.000 NX

- 3 miejsce: 50.000 NX

- 4 i 5 miejsce: 30.000 NX

- od 5 do 10 miejsca: 20.000NX

Każdy, kto oszukuje (chodzi o ściąganie od innych), zostanie automatycznie zdyskwalifikowany przez pracowników według własnego uznania.

Zaskoczcie wszystkich swoimi umiejętnościami żołnierze!

Opublikowano

widziałem to ale mi się nie chciało tłumaczyć więc nie robiłem a tu to only google translate...

@down

no spoko popraw jakoś kolorki i pozmieniaj żeby nie było widać googli :) PS. Dzięki za minucha :) Łap plusa:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja jebe pierdole kurwa zajebana mać. Jak coś wstawiaje nawet z google translate to przerabiajcie to tak żeby brzmiało normalnie OMG. Przydał by się w regulaminie pkt o zakazie używania google translate przy wstawianiu info...

Co do eventu no to cóż mogli się bardziej postarać dla tych co mało kumają z angola

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up i autor

Wasze posty sa glupsze niz ustawa przewiduje..

Autorze, moge dac ci dwa dni bana za rippa. A w dodatku takie info z gt mozesz sobie wsadzic.

Zamykam. Koniec kaleczenia jezyka.