Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK]12][FB/RPG][24/7] Mineria [PL][NO-PREMIUM][NO-WL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mineria.jpg

Witam!

Szukasz serwera który nie pachnie monotonią i dostarczy Ci wiele wspaniałych wrażeń? Zatem trafiłeś na odpowiedni temat!

Chciałbym wam przedstawić nowo powstały serwer Minecrafta - Minemanie! Dobrą zabawę zapewni wam ogarnięta administracja która zawsze stara się poprawić stan bytności w grze, jak i wiele pluginów typu CraftBook, Heroes, LwC, Jobs i inne! Także wielu ucieszy to, że na serwerze w ogóle nie ma lagów, a i za niedługo planujemy powiększyć ilość slotów .

Serwer powstał nie dawno jednak już teraz cieszy się uznaniem nie jednego gracza!

Najważniejsze informacje:

* Potwory: ON

* Moby: ON

* Whitelist: OFF!

* PVP: OFF

* Piekło: ON

* Sloty:12

* IP: 89.231.6.85:25571

* TYP: Freebuild + RPG

Serwer stoi na dedyku, więc działa 24/7!

Najważniejsze komendy:

/register [hasło] - Rejestracja nicku na serwerze

/login [hasło] - Logowanie na serwerze

/changepassword - Zmiana hasła.

/help - Wyświetla komendy.

/sethome - Ustawia miejsce twojego aktualnego pobytu jako dom.

/home - Teleportuje cie do twojego domu.

/spawn - Teleportuje cie na spawn.

/msg [nazwa gracza] [wiadomość] - Wysyłanie prywatnych wiadomości.

/list - Lista graczy.

/motd - Pokazuje wiadomość dnia.

/rules - Zasady serwera.

Mapa jeszcze nie jest rozbudowana, jednak każdy gracz otrzymawszy zgodę Administratora może wspomóc swoją kreatywnością miasto.

Serdecznie zapraszam!

2db0e7a190ff8320.jpg

Edytowane przez Bastian103

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota." Albert Einstein

e597521fa9f61f60.jpg

Opublikowano

Aktualności:

Serwer otrzymał większą ilość slotów, teraz zalogować może się już 20 osób!

Został wyłączony plugin Heroes gdyż był 'nieco' zbugowany.

Prawdopodobnie dziś zostanie zainstalowany plugin ChestShop, pozwalający na otwieranie własnego sklepu. Zostanie także otwarte centrum handlowe, jednak data otwarcia nie jest jeszcze dokładnie znana.

Została zakupiona lepsza maszyna pod serwer, dzięki czemu przy większej ilości graczy nadal nie będzie lagów!

doublepost

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota." Albert Einstein

e597521fa9f61f60.jpg

Opublikowano

Szukacie adminow moze

Zapraszam na serwer, wszystkiego można się dowiedzieć od hostera [sori] który jest w grze niemal cały czas!

e597521fa9f61f60.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja mam taka sprawe, mianowicie ogarnijcie admina o nicku infernalist czy cos takiego poniewaz zbanowal mnie na forum i dal muta na serverze bez powodu prosze oto dowod: http://imageshack.us/photo/my-images/7/74093287.jpg/

==================================

wlasnie mnie zbanowal na servie niby ze widzial jak palilem las a ja nic takiego nigdy nie zrobilem PROSZE ODBIERZCIE MU ADMINA MI DAJCIE UNBANA I BEDZIE DOBRZE FUCK YOU INFERPALO

Edytowane przez numero_uno1
  • 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...