Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BETA] GoldCraft [Dedyk][NO-Wl]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest wyjechany w kosmos ;D Na lepszym jak na razie nie grałem. Admin nie ogranicza, można budować co się chce. Reaguje także na nasze prośby i nie ma czegoś takiego, jak "jestem teraz zajęty", "nie teraz..." itd. A szczególnie podziwiam go za to, że jak to jest na niewielu serwerach, zna zasady ort. No cóż, piszę o adminie, a nic o serwerze :D To tak. Pluginy są dobrze dobrane, jak na razie nie ma cuboidów, ale to nie szkodzi, bo to i tak jest beta. Zaczekam do finalnej wersji i wtedy napiszę naprawdę wyczerpującą recenzję :D McAbra na serwerze, jakby co ;)

Odkrywca
Opublikowano (edytowane)

Od banuj PietruchPL !!! proszę serwer jest fajny chcę pograć

Edytowane przez Sh9
Opublikowano

Odbanowałem.

Mapa jest uboga bo to BETA i każdy buduje tam gdzie chce na Finale będzie całkiem inaczej.

Opublikowano

Ludzie, wchodźcie na serwer :D Nie wiecie co wy tracicie! Admin pozwala na wszystko :P Jest bardzo pomocny ;) Do tego można realizować swoje projekty, a admin da wam materiały. Serio gorąco polecam :)

Opublikowano

DZIŚ OSTATNI DZIEŃ BETY

TO ROBIMY EVENT !!!

26237349143890479982.jpg

Warpy eventowe w spoilerze lub na spawnie w grze nie ma nagród bo po co ? i tak restart mapy

:)

Opublikowano

Wbijajcie :) Eventy są fajne, m.in labirynt, czy mapka ucieczkowa. Administracja, stara się umilić ostatni dzień przed restartem :) Jutro, to już w ogóle będzie frajda :)

Opublikowano

Walker, to dlatego, że był restart. Serwer postawiony na nowo. Ma miasto, nowy team i wszystko lepsze :) Nie martw się, jak na razie, tylko z adminem się nie możemy dogadać. Ale tak ogólnie to serwer powinien jutro wystartować, chyba, że admin znów będzie od kogoś zależny...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...