Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]WAŻNE...POTRZEBNY GRAFKI DO STRONY!

gernwix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,z tej strony gernwix...jestem tu od dziś a już do was mały interes ...a mianowicie (jestem jednym z adminów serwera)

Razem z dośwaidczonymi ludzmi stawiam serwer minecraft...serwer jest narazie offline ponieważ trwają tam prace...serwer zanosi się na ogromny...wszystko tam dziala jak pomaśle każdy plugin..itd

ma już zapisanych dużo graczy..dlaczego...bo jego reprezentantantem jest sam NeedYourBlood(MultiGemeplayGuy) nagrywa on ciekawe poradniki na yt tak jak JJay

jednym słowem serwer jest duży i ma dużo fanów bo gra tam właśnie on...on sięteż zajmuje filmikiem serwera itd...serwer dedyk oczywiscie narazie 30 slotow potem bedzie coraz wiecej.....

ALE O CO CHODZI!!!???

mamy już paru kolesi od forum(phpbb3) ale nie grafika...potrzebujemy własnego stylu i wyglądu..

A wiec jestem tu by znależć grafika... bardzo proszę o pomoc i skontaktowanie się ze mną...

JAKA NAGRODA???

Czlowiek ktory dlanas to wykona ma zapewnione dobre stosunki z administracją i ma możliwosć dostania rangi innej niż są na serwerze....i wiele innych fajnych rzeczy...

będzie adminem na forum.. a takżę będzie dopisany do white-list dopuki serwer niebedzie on

z góry dziekuje i prosze o skontaktowanie się ze mną...GG:31775609

prosze pisac a dalej sie jakos dogradamy z tym stylem...wielkie dzieki PISAC!!!! do mnie

PS:sorry za orto ale niemailem zbyt duzo czasu na napisanie

PISAC!!!!

www.gernwix.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...