Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własna strona WWW i własny kod HTML

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć potrzebuje jakiegoś serwisu na którym będę mógł bezpłatnie założyć stronkę ( całkowicie bez płatną przez cały czas ) i co jest dla mnie najważniejsze żebym mógł sam dodać tam własny kod HTML a nie tam przez jakiś badziewny kreator..... nie jestem jakimś mistrzem w html'u ale chciał bym spróbować swoich sił

jeśli ktoś zna takie serwisy będę bardzo wdzięczy jeśli ktoś pod taki :D

z góry dziękuję :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

założyłem na ugu ale teraz mam kolejne pytanie jakie polecacie oprogramowanie

Drupal (6.15)

Drupal (7.0.0)

Joomla (1.5.15)

PHP-Fusion (7.01.04)

phpBB3 (3.0.8)

Sklep Gekosale (1.2.3)

WordPress (3.0.5)

nie wiem co wybrać bo się najnormalniej w świecie nie znam xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A jaki ty typ chcesz?

Forum, portal, sklep itd?

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

założyłem na ugu ale teraz mam kolejne pytanie jakie polecacie oprogramowanie

Drupal (6.15)

Drupal (7.0.0)

Joomla (1.5.15)

PHP-Fusion (7.01.04)

phpBB3 (3.0.8)

Sklep Gekosale (1.2.3)

WordPress (3.0.5)

nie wiem co wybrać bo się najnormalniej w świecie nie znam xD

Skoro chcesz sam pisać, to żadne. Mam coś przeczucie, że i tak nic z tego nie będzie :rolleyes:

mjut.png
Opublikowano

Tata założył taki mały interes i to ma być taka mała stronka ale musi mieć forum i galerie ja tu już coś takiego zrobiłem ale nie wiem czy to dobrze wyszło xDhttp://www.chatasolnaciechanow.tnb.pl/

Opublikowano

Tata założył taki mały interes i to ma być taka mała stronka ale musi mieć forum i galerie ja tu już coś takiego zrobiłem ale nie wiem czy to dobrze wyszło xDhttp://www.chatasolnaciechanow.tnb.pl/

Lol. ty masz coders team : D

Źle. Użyj wordpressa i nie tnb tylko płatny hosting 3 zł sms na www.xaa.pl

ta strona to jakies forumoportal i to taki złej jakosci, popróbuj mozliwosci róznych oprogramować na cba.pl , ja ci polecam wordpressa do portalu a do forum MyBB , PhpBB3 albo VBulletin

Btw: po co forum do groty solnej?

63989389769756300986.png

Opublikowano

kurwa co ja mam to za HTML !!!! czy za cheaty patrz w moje nagrody to będzie wiedział a to jest robione w jeden dzień tak na odpie$%%& i to w jakimś gównianym kreatorze i po drugie co wam do tego za co mam coder_team o.O

LOL jak mam to to od razu muszę być mistrzu w ASM C++ C# html php pascal autoit winampi :)