Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cod MW 3 Zombie Mode ?

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naszła mnie taka myśl czy Infinity War zrobi cos w stylu zombie moda jak w wawie czy black opsie. W necie jest pełno filmików potwierdzających że takowy Tryb powstanie. Czy macie może jakieś info nie wiem filmik notatke czy cus prosił bym o umieszczenie linka :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

pierwszy raz o tym słyszę, wiem że powstanie spec ops survival ale o zombie nie słyszałem

http://www.youtube.com/watch?v=sQsC30c1saQ&feature=player_embedded#!

Opublikowano

Zombie mod nie powstanie bo od tego jest treyshit. Infinity ma speca a od MW 3 będzie też survival ale, zombie na pewno nie.

Opublikowano

Naszła mnie taka myśl czy Infinity War zrobi cos w stylu zombie moda jak w wawie czy black opsie. W necie jest pełno filmików potwierdzających że takowy Tryb powstanie. Czy macie może jakieś info nie wiem filmik notatke czy cus prosił bym o umieszczenie linka :)

Weź przestań zadawać takie bzdurne pytania!Gdybyś przeczytał Temat KomandorBoss które zapodał informację o Mw3 to być wiedział,że nie będzie żadnego zombie w Mw3 tylko survival mod i mission.I moim zdaniem Mw3 będzie najlepsze od Bf3 nie czepiam się do tych co są fanami Bf3 ale jeżeli masz zamiar kupić to z tydzień po zakupie będziesz tego żałować:) i zakupisz Mw3,dobra nie ważne.Jak już mówiłem nie będzie zombi tylko survival mod i mission czy jakoś tak ,Zombi w bo wyszło okropnie głupie po paruch dniach się nudzi te zombi , ponieważ są łatwe do rozwalenia do 30 rund , nie ma nic do osiągnięcia tylko ranking ,no i co najgorsze mapy są małe i ciasne!!W Mw3 będzie dużo się działo mówie wam :0.

Spec Ops:

-Tym razem w spec ops będzie: online matchmaking, aktywny ranking i in-game currency(??).

-"Misje" znane z MW 2 pojawią się także w MW 3.

-W spec ops będzie można grać solo, offline, w split screenie i online.

-"Kolosy" powrócą.

- W spec ops będzie można grać w 2 osoby.

-W spec ops będzie tryb survival, misje i odbij zakładników/ochroń cel (tego nie było na tej stronce sam to napisałem bo o tym wiem).

Spec Ops Survival:

-Survival bazował będzie na falach tak jak nazi zombie z cod waw i BO.

-W survival można będzie grać solo, online w 2 osoby i na split screenie.

-Będzie matchmaking, aktywny ranking i zakładka lidera drużyny.

-Za walutę za którą będzie się kupować bronie, ulepszenia, perki, ks, wyposażenie i wsparcie będą dolary.

-W survival grać będziemy na mapach z multi. Nowe mapy będą w DLC

:pinch: Uwaga: Spoiler!

Carbon

Dome

Radar

Seatown

Village

Masz tu info jeśli byc chciał wiedzieć coś o survivalu tylko tyle narazie mamy informacji.

Pomogłem?Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...