Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o Pomoc Userów

Alberto117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam uczęszczam na tym forum często pomagam innym ale dziś od długiego czasu proszę was o pomoc otuż mam taki problem:

Jeszcze 3 dni temu normalnie grałem sobie w warrocka aż do dnia przedwczorajszego gdy roboiono patche w wr i wszyscy nie mogli grać więc sie nie dziwiłem że nie moge ale poczekałem do następnego dnia gdzie wszyscy pisali że już grają a ja wciąż nie mogłem mój problem polegał na tym że gdy odpaliłem warrocka włączał sie hackshield ładował sie wyłaczał i w momencie w którym gra się normalnie włącza wyskakiwał błąd :

Wystąpił błąd z aplikacją WarRock.exe i zostanie ona zamknięta

Przeszukiwałem rożne fora,reinstalowałem setki razu,ściągałem z innego zródła,updetowałem hs lecz nic nie pomogło.

Co zrobić ? Czy format pomoże ? niemam antywira może ściągnąć i przeskanować kompa, może to wirus ? A może to przez ten updejt przedwczoraj ?

Będe wdzięczny za każdą pomoc, nawet jeśli nie pomoże. Prosze was gram w tą gre od 3 lat mam bardzo dobre konto z szanowaną postacią i dobrymi broniami i niechcę sie z tym żegnać.

Postawcie się w mojej sytuacji :(

Z góry dzięki i przepraszam za błedy !

Opublikowano

format zdecydowanie pomoże ale jest to ostateczna wersja ... nie wiem czy to rozwiąże twój problem, ale napisze Ci co Ja bym, zrobił na twoim miejscu:

-przeczyścił komputer (scan kompa)

-przeczyścił rejestr (jeżeli nie umiesz ręcznie użyj CCleaner'a

-usunął zbędne programy oraz te ostatnie które instalowałem

-sprawdził menedżerze procesów wszystkie podejrzane aplikacje

to chyba na tyle, co na dzień dzisiejszy przychodzi do głowy

32354141673387527780.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...