Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf3 na Pc czy x360

koko703

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam całkiem dobrego kompa Bf3 pójdzie mi na full detalach ale mam tez x360 slim i mam pytanie na co lepiej posiadac ta gre? Na x360 nie ma takiego cheaterstwa ale mecze podobno sa tylko na 24 osoby a na PC mecze sa po 64graczy lecz sa hacki... Hacki JUŻ można kupić! Gra nie wyszła jeszcze ale aima juz se kupić można to skandal. Ja sie pytam sie dlaczego powstaja hacki do fajnych gier? Niecch se hackuja metina czy inne gowno ale nie gry ktore sa zajebiste no przepraszam bardzo ale niech tym cheaterom żona jeża urodzi a jastrząb dzieci porwie to jest przejebane prosze o pomoc i wytłumaczenie dlaczego hackuja takie gry??

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

kto byłby tak głupi żeby cheatowac w grze za ponad 120pln ? oczywiscie sa ludzie ze sponsorami ktorym nie szkoda kasy na gry (bogaci rodzice, etc.) ale mowie tutaj o takich ludziach jak ja, dla ktorych kupienie gry za 120zl to dosc powazny wydatek

Hacki JUŻ można kupić! Gra nie wyszła jeszcze ale aima juz se kupić można to skandal.

... zrobić hacka w grze niezabezpieczonej jakiej była alpha to każdy debil potrafi.

dlaczego ktos robi cheaty ? dla wlasnej satysfakcji, a wypuszczaja je dla slawy, badz pieniedzy, jakby nie bylo napracowali sie, a nikt pewnie nie chce dac swojej pracy za darmo.

ja osobiscie proponuje wersja na PC'ta 64 ludzi na mapie to jest zarabista sprawa, a jesli bedziesz gral na serwerach rankingowych to cheaterow tak nie znajdziesz.

Lecz jesli nie grales w BC2 to nie kupuj BF3... bo cheatera bedziesz widzial wszedzie.

• Dodaj nową pozycję...