Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, coś jest nie tak z forum bo nie przychodzi mi "zapomniałem hasła" na e-mail, ale do rzeczy

Pobrałem aiona przez ncsoft launcher, do wersji 2.6 (najnowsza) ustawiłem na North American, zaktualiziwało ok. 2gb

Pobrałem launcher infinite aion ze strony serwera, założyłem konto, włączam przez launcher, zalogowałem się wszystko ok, wybieram serwer, klikam select i Freeze, niemożna nic zrobić, pozostało ctrl alt delete...

Słyszałem coś o folderze bin32 ale nie moge nigdzie znalesc aktualnego, z tego co się doczytałem serwer jest na patchu - 2.1.0.5, a ja mam 2.6 więc najprawdopodobniej dlatego mam tego freeza,

Tak więc może mi ktoś poradzic co zrobić ? lub jakis gracz móglby unpąc folder bin32. Z GÓRY DZIĘKI

Opublikowano

nic z tych rzeczy :) ja też tak czasami mam :P po prostu server jest full i jak chcesz wbić nic nie możesz zrobić hehe.

Opublikowano

nic z tych rzeczy :) ja też tak czasami mam :P po prostu server jest full i jak chcesz wbić nic nie możesz zrobić hehe.

Skoro jest full to nie powinno mu się otworzyć okienko z numerkiem w kolejce?

Opublikowano

Gra musi miec patcha 2.5 a nie 2.6 bo wtedy wlasnie wariuje na stronie infinite aion chyba podali plik bin32 zeby zrobic wersje 2.5 wtedy bedzie dzialalo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• 6 miesięcy temu...