Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Biobot

Sw_Mikolaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wczoraj rano nastawilem sobie bota. Bot ladnie chodzil wiec zostawilem go na caly dzien

Wieczorem bot po 700+k Credits 2k urki I super wylaczylem boty kompa

Dzisiaj rano wchodze na dark orbit i niemam tej kasy a ni uri..-.^

Tak jak by bot wg niepracowal. Prosze o pomoc

Leca Plusy +

Opublikowano

Czesc wczoraj rano nastawilem sobie bota. Bot ladnie chodzil wiec zostawilem go na caly dzien

Wieczorem bot po 700+k Credits 2k urki I super wylaczylem boty kompa

Dzisiaj rano wchodze na dark orbit i niemam tej kasy a ni uri..-.^

Tak jak by bot wg niepracowal. Prosze o pomoc

Leca Plusy +

Może go nie odpaliłeś?

Nie ustawiłeś opcji BonusBoxes?

P.S. Nie mogę Cię zrozumieć, chodzi Ci o to że zniknęła Ci kasa? Czy to że nic bot nie zebrał?

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to ze jak bot mi zebral 700k credits i spor urki ale tak naprawde tego niemam.. -.- albo mi sie niedodalo

tak samo przed chwilka włączyłem zebral 2k wyłączyłem i niedostalem tych 2k

Edytowane przez Sw_Mikolaj
Opublikowano

No ustawione zeby kupowal ale to powinno sie zwracac.. a nie.. -.- Na zadnym niedoszlo nawet ubylo sporo.. -.^ I czemu ubylo ... -.- mialo porzybyc mialem 400k credits a teraz mam 320k -.^

Opublikowano

Kupowanie amunicji? Kupowanie niewidek?

Jeśli bijesz alieny, to kupuje za kredki ammo. Na x-2 ciężko wyrobić na + kredyty bijąc alieny. Na x-2 jest też pełno min demaskujących, więc jeśli tam bocisz i ustawiłeś, że by bot kupował niewidki to może tracić na niewidki więcej niż zarabiać.

Opublikowano (edytowane)

To byla wina teg ze kupowal Drogo chyba niemam pojecia -.- Teraz ustawione jest zeby kupowal tylko mcb25 Mapka x-1 Lvl 7statek: big boy wiem ze zabardzo sie nieoplaca stawiac na x-1

Ale Na x-2 Podleci jakis goliat i Zajebiscie -.- Zarobie jakos na X-1 z ammo Mcb 25 ?? zbieranie bonux boxes i cargo boxes da rade ?

@up

Trcoche Niewyszlo Mcb25 jest za uri.. -.- no nic... a da rade Zarobic 8 lvl ammo lcb-10 Bigboy Zbieranie boxow i selanie cargo

Edytowane przez Sw_Mikolaj
Opublikowano

Jak to konto masz słabe np. nie masz lf 3 więcej niż 5 to zrób nowe konto na tym serwie ustaw tylko i wyłącznie na zbieranie bonus boxów na x-1 a nie bicie alienów i rozbudowywuj non stop skylab

ja po 10 dniach takiego bocenia około 7h na dobę ( teraz już non-stop ) mam 15 lf3 13 napędów najlepszych i 1 osłonke najlepszą ^^ latam nostromo full speed 420 speeda ma narazie nie narzekam.

mam także 8 lvl all w skylabie i około 3/4kk kredek na dzień.

PS: Już wszystkie potrzebne dodatki i wyrzutnie kupiłem na handlu.

Zostało aby jeszcze 15lf3, 15 osłonek 8 irków i goliath do FE :D

Opublikowano

Postaw konto na x-1 i dopiero jak zrobisz full elite do 24 PP puść na alieny na 1 gali :) Tak jak ja to robię na niemieckim serwerze.

Opublikowano

hmm dobij do 12lvl i leć na drugą gale (mapy x-5,x-6,x-7,x-8)

lub od nowa zacząć bocić na nowym koncie zostać na mapie x-1 za 9k uri zakupić leonka , po 2-3 dniach vege napędy za 2kuri

jeśli kupisz leonka za urke dassz 9kuri potem vege 30kuri (chyba jakiś bonus czort wie)