Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunatykowanie?

Sobislaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam problem,od jakieś czasu chyba lunatykuje,przedje do rzeczy.

Robię np tak ze budzę sie i ide do brata i cos mu mamrotam itp nie pamietam tego bo mi to opowiadaja,nie robilem nic z tym i znowu sie to zdarzyło,wstałem niby i latałem z koludrą po korytarzu,a dziś obudzilem sie i krzyczalem " ze robaki mnie jedzą " mialem kołudrę na sobie i skakalem po lozko od rodzicow,moja mama wciązy i szczescie ze lezala obrocona , pamietam tylko ze snilo mi sie cos z robakami .. , nie pamietam to co robie,potem sie z tego smieje,ale moze to isc dalej,dzis nazywaja mnie batman z kołudrą..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

to nie sa zarty :D , boje sie tylko zeby mi cos sie nie snilo ze cos mnie goni,bo wywale okno i uciekne i w polu sie obudze ..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Raz,cos mi sie snilo,to poszedlem do brata leglem na niego i powiedzialem ze " teraz ja spie " ... , potem obudziles nie na podłodze

Lunatykuje czasem,ale juz bedzie z 2 lata,tak co 3 tygodnie..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Mój brat też lunatykuje ,kiedyś się zdarzyło ,że poszedł na dwór i spał :D

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

to nie sa zarty :D , boje sie tylko zeby mi cos sie nie snilo ze cos mnie goni,bo wywale okno i uciekne i w polu sie obudze ..

Przyśni Ci się, że ruchasz brata, a rano on powie, że boli go tyłek ^^

tak jak up, lekarz :)

Opublikowano

Mój kolega miał tką sraczke , budzi się rano cały zakrwawiony , bo miał widelec w nosie ;X

PS.TO się nie patrzy w pełnie :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja w te wakacje jak byłem u ciotki to spałem na strychu. W nocy wstałem poszedłem na dół i spałem na kanapie. Jeszcze do tego wujek ze mna gadał czy tu dziś śpie ;P Ja odp. ze tak. Rano się obudziłem na strychu z poduszka z tamtej kanapy :P Potem mi wszyscy o tym opowiedzieli ;D Ale to był tylko chyba raz .

Jeszcze drugi jak kiedyś spałem u siebie a niedaleko miałem łóżko siostry to wstałem zaczałem coś gadać i sie położyłem. Rano obudziłem się na rogu łóżka siostry ;d

76561198004076728.png
Opublikowano

Samo przejdzie, mi się takie coś nie raz zdarza, ale w mniejszym stopniu :P Zwykle gadam coś przez sen. Raz wstałem z wyra, poszedłem do brata, wygłosiłem monolog i wróciłem do siebie spać :D

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ja mam taki sam problem tylko mnie wyzywają od Supermena Bo jak lunatykuje to Skacze z łóżka (Piętrowego) i normalnie moja mama aż nie dostała zawału co ja robie na łóżku :D

18706.png

35353.png

18590.png

31004.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...