Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem gry gdy juz sie 'spatchowala' to wyskakuja bledy plikow "ability" - sciagnalem juz i zamienilem "assistant" - tez wkleilem juz i zamienilem teraz wyskoczylo caz.enc, nie wiem ile plikow jeszcze trzeba podmienic lub jak to naprawic [jak da sie to jakos naprawic to piszcie] lecz prosze o zuploadowanie pliku caz.enc na jakis upload, a jezeli ktos by mial czas napisac do mnie na gg [3312905] by pomoc mi to jakos ogarnac z plikami i wysylac na biezaco te ktore nie beda pasowaly to bylbym bardzo chetny

To jest ukryta treść, proszę

Gdy miałem problem z zatrzymaniem patchowania zrobiłem tak jak w tym temacie

i gra ruszyla tylko z takim skutkiem jak napisalem u gory. Prosze by ktos napisal cos do tematu .

Opublikowano

Taki szczegol ze nazwa specjalna zeby wiara tutaj zajrzala, dzieki za pomoc ale kliknalem Check Files i po 1,5h sam mi sie zaktualizowal i wszystko gra. :) dzieki za pomoc , mozna zamknac

Opublikowano

Powiem na Cabalu Online,występuje dosyć sporo bugów jak na Globala i przede wszystkim są straszne lagi ! normalnie masakra czasami,nie da się zalogować kupić że sklepu i w ogóle,myślę że na globalu nie powinno to występować,ale cóż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...