Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Obejscie HS 18 sierpien 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem nie moge znalesc dzialajacego obejscia HS po aktualizacji 18 sierpien 2011 gralem bez obejscia tylko na kamer modzie a po dzisiejszej aktalizacji kamer mod ani bypass niedziala a obejscie by kamer nie dziala

daje + jak ktos lubi to - :)

Opublikowano

Jezu wiecie ile juz dzis jest tego typu tematów? Możecie zaczekac do jutra? Napewno juz pracują chłopaki na nowymi elegansckimi hackami.

80533084215300526568.png
Opublikowano

Moja standardowa blokada hs'a działa za każdym razem juz 3 tygodnie hulam na "ExpIsEasy" i 0 baników.

Ja po prostu każdy plik w folderze z hs'em podmieniam na czyste czyli przykładowo "ahnrpt.exe" ma oryginalnie paręnaście kb czy tam mb,

otwierasz notatnik nic tam nie wpisujesz dajesz zapisz jako wpisujesz plik który podrabiasz np."hslogmgr.exe" dajesz zapisz jako wszystkie pliki i na pulpicie masz ten plik 0 kb podmieniasz tylko w folderze i tak każdy pliczek z folderu hs w tym pod folderze asc nic nie ruszasz. Później odpalasz metka przez standardowe obejście metin2client.bin i powinno hulać.

Opublikowano (edytowane)

ninis już lookam.

Dam edit jak bd działał;)

Wielbię Cię chłopie.

Działa i to znakomicie;)

Pozwól, że dam to w temacie.

Edytowane przez Jerem96