Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Totalnie zjarany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/242300-znalazles-ciekawy-zabawny-film-wchodz/

KidMod i nie umie szukać? Kto Ci kurwa dał taką rangę? Nie nadajesz się na moderatora.

A Ja się dziwie skąd Ty masz range jakiegoś moderatora skoro tylko szukasz tematów by komuś zawsze nawbijać albo bezsensownie prowokować -.-

Powinni Cb pierwszego zbanować bo Ty wszędzie widzisz spam a jesteś największy spamer. Na serio masz aż takie gówniane życie że się wyżywasz tutaj na forum?

Nie masz co robić to idź powkurwiać matkę bo Cie chujowo wychowała ^^

Ps. Wiem że wypowiedź nie na miejscu i wgl ale nie nienawidzę takiego chamstwa :P

Opublikowano

Temat nie ma żadnego sensu . Tytuł tematu Totalnie zjarany . Wrzuciłeś filmik i żadnego pytania do tego więc po co spamujesz ?

Kto Ci dał rangę kid moda ? <_<

Faktycznie coś jest z Tobą nie tak , że go nie zrozumiałeś za pierwszym razem może Tobie też ganja wypaliła mózg <_<

"Mama wie , że ćpiesz ? "

Pytam się panie : Dlaczego jaranie stało się takie pro elo elo super fajne i palą nawet dzieci w wieku 13 lat ? :rolleyes:

Wszyscy dążą za tym aby być kimś fajnym , poważanym w towarzystwie ?

Współczuję wam . Kurwa to musi być dla was okropne uczucie nie być zajebisty .

Ja niestety nie znam tego uczucia bo po prostu urodziłem się zajebistym . :unsure: <3

Pozdrawiam <3

Hejterzy do roboty ! xD

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

on nie gra w metina od kilu miesięcy, więc uspokojony jest, też tak miałem po 1 dniu przestania grania w metina.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
A Ja się dziwie skąd Ty masz range jakiegoś moderatora skoro tylko szukasz tematów by komuś zawsze nawbijać albo bezsensownie prowokować -.-

Powinni Cb pierwszego zbanować bo Ty wszędzie widzisz spam a jesteś największy spamer. Na serio masz aż takie gówniane życie że się wyżywasz tutaj na forum?

Nie masz co robić to idź powkurwiać matkę bo Cie chujowo wychowała ^^

Ps. Wiem że wypowiedź nie na miejscu i wgl ale nie nienawidzę takiego chamstwa :P

Takich tematów nie trzeba szukać, bo są podklejone w odpowiednich działach.

Poza tym, ulżyło Ci już? Mścisz się, bo parę razy nie wyszło Ci mnie obrazić? Nie z takimi noobami miałem już do czynienia, więc Ty nie jesteś żadnym problemem.

Gównianego życia nie mam(w przeciwieństwie do Ciebie metińczyku, wystarczy popatrzeć na nasz czas online), jestem zajebiście wychowany(co o Tobie powiedzieć nie można, nietolerancyjny chamie), a na forum tępię idiotów dla zabawy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak