Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kody do spider man 3

Megatron3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

he okej dziekuje wogole ze staracie mi sie pomoc :D na koles napisal ze trzeba wejsc w cheatch no dobra ale gdzie to moze byc , ;]

wszystko nacisnolem i lipa ;/

Opublikowano

opcjach okej jestem pewny ze wiesz ale niechcesz powiedziec ale poslcuahm ciebie

wszedlem w opcje w wszystko co jest mozliwe ale nic nie znalezlem albo mam cos z gra albo poprsotu znalesc tego niemoge ;/

ale jesli wiesz to powiedz dokladnie w co mam wejsci prosba

Opublikowano

WIEM! Wpisujesz normalnie. Jesteś gdziekolwiek, i wpisujesz po prostu na klawiaturze jakiś cheat, np GLANDS [ nie skończona pajęczyna ] ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Sekcja Cheats MUSI być gdzieś w menu. W internecie nie ma wcale tych kodów oprócz na mpc. Prawdopodobnie te kody to fake.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Sekcja Cheats MUSI być gdzieś w menu. W internecie nie ma wcale tych kodów oprócz na mpc. Prawdopodobnie te kody to fake.

To nie moze byc fake, osoba od tak nie wymysla tyle kodow.

OndteAw.png

Opublikowano

Dobra mowi sie trudno nie wiem gdzie jest to cheat przeszukalem i pliki i menu . Moze trzeba jakas kombinacje klawiszy czy cos niewiem tego . No nic dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...