Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Call of duty Black Ops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Mam mały problem dotyczący gry Call of duty Black Ops.Kilka dni temu zakupiłem grę,kiedy dziś chciałem zagrać w Multiplayer pojawił się nieoczekiwany błąd.Kiedy odpalam Multiplayera piszę że coś tam instaluje kiedy dochodzi do 100 % pojawia się błąd piszę "Instalacja Call of Duty:Black Ops-Multiplayer nie została ukończona (53).Siedzę nad tym problemem już 4 h i nie wiem co mam robić.Przeinstalowanie gry nie pomaga.Dodam że trzeba grać ze Steam

Za pomoc będą + i - jak kto co woli :D

Edytowane przez MarcinnekxDD
Opublikowano

Najprawdopodobniej coś musi się dziać w steam, albo powiedz mi na jakim pliku instalacyjnym instalacja się kończy, może dowiemy się co jest przyczyną.

OndteAw.png

Opublikowano

był podobny temat na forum przejżyj może pomoże :

To jest ukryta treść, proszę

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano (edytowane)

Najprawdopodobniej coś musi się dziać w steam, albo powiedz mi na jakim pliku instalacyjnym instalacja się kończy, może dowiemy się co jest przyczyną.

Jak widzisz na tym obrazku na dole nie ma napisanych plików

http://imageshack.us/photo/my-images/402/beztytuutdr.png/

był podobny temat na forum przejżyj może pomoże :

http://www.mpcforum.pl/topic/411061-problemaktualizacja-sie-nie-instaluje/

Nic nie pomogło .

Edytowane przez MarcinnekxDD
Opublikowano

Może jakiś plik po prostu jest zepsuty, steam nie finalizuje i nie skanuje plików przerzucając ich i pokazując jakie instaluje, także tutaj mamy problem.. Albo masz zły system, jeżeli

masz inny komputer spróbuj pobrać czy zainstalować i zobacz co będzie, koniecznie musi być to XP jak dasz radę. ;)

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...