Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Serwer [Hamachi]

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj.

Serwer Hamachi, dla graczy którzy lubią pograć w towarzystwie!

UPtime

czasem 24 godziny czasem od 8:00 do 24 a czasem od 12:00 do 24:00 albo dlużej (najczęściej 24/7 )

Gramy z startowym EQ ( kamienne:siekiera,kilof,łopata oraz 64 desek) V.I.P ma eq żelazne z 500 brick

Mapa powoli powstaje, na hamachi dodaje za podtwierdzeniem, oraz by zagrać musisz zdobyć rangę gracz (normalnie masz NEW, możesz oglądać serwer)

Sprzęt i konfiguracja:

2gb ram (przydzielone na serwer tylko 1500mb

15 slotów

20mb neta

backup

lista płac za prace na forum serwera - zwiękrzyłem !

ci co lubią budować, mają talent ZAPRASZAM ( przyda się pomoc!) w przyszłości może czekać cię ranga Budowniczy lub starszy budowniczy

SS:

ssserw.png

ssserw2.png

ssserw3.png

ssserw4.png

ssserw5.png

Notka:

Zapraszam na serwer, nie daje itemów (bynajmniej graczom) macie komendę "/kit tools", lista komend /help

serwer NON-HAMACHI się zrobił

ipserw.png

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Ad.

serwera:

Minecraft 1.7.2/1.7.3

Bukkit

LWC, Xauth, iconomy, dynmap, ichat (ale chyba zamienie na prefixa), jobs, Magic carpet, Mobarena, Movecraft, Permissions (nie działa ://), Spawnmob,Worldedit, WorldGuard, Xwarp, XcraftGate

Po strone i forum na PW

Narazie nie daje adminów, choć na forum niedługo dam rekrutacje na admina :D

widzę że graczom serwer sie podoba

dla tych co chcą looknąć mapkę (musisz być w hamachi)

http://robotek.servegame.com:8123/ nie jest to link do " zewnętrznego forum w publikacji serwera "

Opublikowano

refresh, zmiana IP, maszyna na ktorym stal serwer sie spaliła :/ serwer stoi na moim kompie daje na serwer 1gb ramu z 4gb upload 1mb/s więc 10 osób może pograć bez lagów

Opublikowano

Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera spowoduje w kolejności :

1. Warn 5% - W przypadku dalszych oporów :

2. Warn 10% - W przypadku dalszych oporów :

3. Blokada konta na 7 dni + usunięcie publikacji serwera

Opublikowano

Powiem tak, przepraszam za link, jednak źle zrozumiałem treść ostrzeżenia + dodałem prośbę o informację, której nie otrzymałem, Pozatym, przepraszam za nieobecność na hamachi graczy którzy pisali do mnie. powtażam IP ponieważ dużo osób się pyta 5.101.124.160 dodam że serwer stoi teraz w godzinach nie określonych, ponieważ stoi na moim kompie (inne po porstu lagowały serwer, aż w końcu uszkadzały pliki)

Opublikowano

Serwer zajebisty gralem na innych serwerach Hamachi ale te serwery trwaly tylko 5 dni na tym moge grac ile chce mapka jest fajna estetyczna jest miła atmosfera i towarzystwo.Polecam ten serwer bo drugiego takiego nie znajdziesz ;) pozdro i szacunek

Opublikowano

Ad. hamachi OD dziś już nie! zapomnij o sieci, zapomnij o LMI hamachi! wpisz w IP serwera robotek.servegame.pl i graj! ilość slotów 10 - ze wzlgędu 1mb uploadu :/

mapa zacna, jednak wciąż ma puste place, może TY je zapełisz!, kadra już ustalona!, tylkko grać, być może postawie spowrotem serwer 24/7 ale NON HAMACHI

Opublikowano

Nie powiem że znam głównego admina ale coś o nim słyszałem, kulturalny i dobre słowo wgl. Mogę tyle napisać że polecam użytkownika oraz jego serwer. ;)

Opublikowano

Dziękuję, i informuję iż serwer przenoisłem na osobny PC, być może będzie on 24/7 od dziś jest próba ok. 7 dni jak się spisze gdy jest "on" cały czas.

na serwer daję możliwość VIP (ale od dedyka) opiszę kródko fajną opcję którą postanawiam dodać, jeśli masz swój dom na single player, mogę go przenieść na serwer jednak wymiary itp. jeszcze ustalę

Pozdrawiam graczy, przepraszam za nieobecność ale byłem w szkole a na logach widać pare osób :D

Opublikowano

refresh, oraz info

Jeśli wyjdzie w poniedziałek bukkit na 1.8 może wystąpić przerwa hostingu (przenosze mapę na mapkę 1.8

by uzyskać ruiny, itp. narazie zapraszam jeśli ktoś po za mną jest online (ja bawie się na 1.8 pre beta) nada wam rangę i działkę )

Dziękuję za zainteresowanie, oraz wszystkie posty, wkładam troche czasu na ten serwer, może nastepne pliki sam skonfiguruje (a nie będę czyjiś plików przekonfigurowywał :D)

problemy z Jobs, myślę że jak w pon. nie będzie oficjalnej bety to zabiorę sie za to, jeśli chcesz coś więcej, gracze znają link do forum więc :D zapraszam na serwer 1.7.3 (robotek.servegame.com) oraz 1.8 bete (pre-beta)

hamachi:

Pro5Gamer1+

P5G1

hasła:

P5G

IP:

5.101.124.160

serwer on, wersja Gamemod = 0 (były wpadki z TNT więc nie będzie Gamemod 1

Opublikowano

Refresh, serwer online, zapraszam

Mam również prośbę by pisać tu podania o admina, i budowniczego, proszę o podanie jakiegoś doświadczenia, wieku, skype lub gg (ale na PW)

jeśli będzie więcej niż 4 podania na admina, zacznę zastanawiać się jeśli mniej, niestety uznaje to za nieważne

Narazie nie wygląda by dziś wyszło 1.8 więc zaczynam naprawe JOB'S-a jest arena pvp i mobarena więc dla każdego coś fajnego

Zapraszan serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...