Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.wandah.com Hack

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulować nie ma czego, powiem tylko, że jeśli naprawią logowanie pierwsze około 4 kont to konta założone przez admina ; ).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zdradzić wam tego nie zdradze ;d.

A to się uśmiałem, ten program to havij.

i x0ph też się tak nie ciesz, bo nie masz z czego. satysfakcja by była dopiero, gdybyś sam zrobił te sql injetion. a to że wpisałeś adres strony, kliknęłęś kilka razy, to nie jest żaden wyczyn.

Screen programu:

dYtjB8G12FG.png

appletag.png
Opublikowano

teraz bę○dzie pełno takich idiotycznych postów jak up...

to kuźwa pomyśl co masz podane w pierwszym poscie OMG

btw

no i dupa jakiś idiota to ujawinł i już żal ...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Haha no to wyszło jacy z was wielcy hakerzy którzy posługując się gotowymi programami postują dane kont na forum i oczekują za to jakiegoś nie wiem... czczenia?

Jeśli się mylę to mnie powytykajcie palcami.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Haha no to wyszło jacy z was wielcy hakerzy którzy posługując się gotowymi programami postują dane kont na forum i oczekują za to jakiegoś nie wiem... czczenia?

Jeśli się mylę to mnie powytykajcie palcami.

i tak Cię wytkna palcem jak nie zrobią czegoś jeszcze bo dzielą się z userami przynajmniej tymi kontami. Moge załozyć sie że nie udało Ci sie zhackować jeszcze zadnej strony ale cóz jecz dalej...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie koniecznie do wiekszych wyczynow potrzebny jest tool

ludzie w wiekszosci przypadkow sa idiotami i wystarczy do tego celu socjotechnika oraz odpowiednie rozumowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...