Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blader vs Force Blader  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepsza w expie

• Blader
      5
    • Force Blader
      5
  2. 2. Lepsza na dungi

• Blader
      3
    • Force Blader
      7
  3. 3. Lepsza na pvp

• Blader
      2
    • Force Blader
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i zwięźle: zastanawiam się która postać teraz wybrać.

Prosiłbym wybierać odpowiedź tylko na ankiecie (żeby nie robić nie potrzebnego spamu).

Z góry dzięki.

Sworn

...

Opublikowano

Tu nie chodzi o to która postać jest " lepsza ", bo każdy ( prawie ), postawi na postać którą gra, ale tu chodzi o to, kto jaką postacią umie grać i którą się lepiej wykonuje Dungi, exp'i.

Pograj trochę tą oraz tamtą a zobaczysz która jest lepsza. Osobiście gram BL, ale wybiorę FB, ponieważ grałem tą postacią i wiem na co ją stać ( jak już muszę wybrać ).

Sorry że piszę, chodzi mi o " Prosiłbym wybierać odpowiedź tylko na ankiecie ", ale chce Ci powiedzieć, że to która jest lepsza, zależy od tego, jak nią grasz, jedną lepiej, drugą gorzej. Tyle ode mnie, Pozdrawiam :)

e6rltz.jpg

Opublikowano

ten wybor nalezy do ciebie, nie mozemy wybrac za ciebie, jedynie troche poradzic

oczywiscie kazda postac ma swoje + i - ale powiem ci tak, jezeli nie grales tymi postaciami to pograj troche i zobacz ktora wg cb lepsza (i co najwazniejsze) ktora ci sie lepiej gra, bo jak grasz np WA ale nie lubisz nim grac, to ta gra nie ma sensu

ja osobiscie lubie grac BL i FA ale podczas robienia postaci nie zastanawialem sie ktora jest lepsza w expie czy pvp, tylko wybralem ta, ktora chcialem pograc, bo kazda postacia sie dobrze expi, jesli ma sie dobre eq

duzo tu tez zalezy od twojego doswiadczenia w grze, poniewaz BL jest latwa klasa a FB dosc trudna na poczatkach

@PS

To jest ukryta treść, proszę

pkt 10. Zakaz robienia tematów typu "Jaki serwer polecacie", "Kim grać" itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...