Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] [NO-WL] [NO-PREMIUM] [NO-HAMACHI]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem.

Ostatnimi czasy polubiłem grę na serwerach Survival . Zaprosiłem kilku kolegów i zaczęliśmy grać . Niestety... serwer szybko upadł a my zostaliśmy sami, bez serwera, bez rozrywki . Stąd właśnie tutaj jestem .

Poszukujemy serwera Survival + Town Build z pluginami takimi jak: Jobs, iConomy oraz iConomyChestShop . Działki powinny być płatne a gra nie za łatwa .

A żeby było przejrzyściej to napisze to w ten sposób:

Typ serwera: Najlepiej, żeby nie był zbyt łatwy . Town Build + Survival - to połączenie jest dobrym rozwiązaniem .

Premium / Non premium: Osobiście wolałbym OnlyPremium ale moi znajomi to piraci, dlatego dostęp ogólny.

Mapa: Musi być ogarnięta i schludna .

Obowiązkowe pluginy: Nie rozpisując się: Jobs, iConomy, iConomyChestShop

Inne: Działki muszą być płatne .

Opublikowano

Jeżeli jesteś w stanie poczekać do czasu rozwiązania sprawy z atakami na nasz serwer, to serdecznie zapraszamy!

Nazwa serwera: Extremecraft

Typ serwera: Serwer dedykowany, 100 slotów

Światy: 4

1* RP, nasz główny świat dostępny dla każdego

2* Nether, tak samo jak RP, dostępny dla każdego

3* Survival, dostępny dla osób które należą do jakiejś frakcji

4* Aether - W przygotowaniu, świat dla osób wspomagających utrzymanie serwera :)

Premium/Non premium: Non-premium

Mapa: 2 miasta podzielone na ładne działki na świecie RP

Obowiązkowe pluginy: wszystkie które chciałeś są u nas na serwerze, dodatkowo z ciekawszych mamy factions oraz supernatural players

Inne: Pierwsza działka jest darmowa, żeby jakoś rozkręcić interes :P kolejne działki w mieście kosztują wymiary_działki*210 a za miastem wymiary_działki*500 także nie jest łatwo! :)

wszelkie dodatkowe info w temacie z publikacją serwera, także zapraszamy :)

Opublikowano (edytowane)

@Eskadra

Serwer opada. H@ sam w sobie nie jest zły ale nie podoba mi się tamtejszy klimat czy też mapa .

@Artistofphat

Nie przepadamy za teleportami ze świata jednego do drugiego . To jest dla nas jedna wielka beznadzieja

Serwer na pewno jest ogarnięty, zresztą widzę to po Twoim sposobie pisania, no ale jak już mówiłem... Teleporty pomiędzy światami odpadają.

Jakieś inne propozycje ?

Edytowane przez zaboobin
  • 5 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...