Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z EasyMetin2

saw2121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. wykupiłem bota na 30 dni ( przed kupnem , darmowy em2 na godzine działał ) .. włączam okienko EasyMetin2 , loguje sie i widze że easymetin2 mam jeszcze na 27 dni klikam "Start nowy gra" = wychodzi : program nie może znaleść pliku metin2.client.bin , zlokalizuj go ręcznie = klikam ok i wybieram plik metin2client = wychodzi : Ta wersja gry nie jest obsługiwana przez EasyMetin2 , aktualizacja może rozwiązać ten problem " klikam OK = wychodzi błąd : Microsoft Visual C++ Debug Library klikam ponów próbe wychodzi błąd nie TODO : <File description> i zamknij i jest dupa ;(

Odinstalowywałem 3 razy , wszystko easymetin2 i metin2 nadal nie styka ;(

Jest ktos skłonny pomóc ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam błąd. Czyli pewnie po wprowadzeniu dzisiejszej aktualizacji EM2 nie działa póki go nie zaktualizują ;/

A skąd masz tą pewność że EasyMetin2 zaaktualizowali ? ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh nie chodzi mi o aktualizacje em2. Jeszcze raz... Dziś zaktualizowali metina i pewnie dlatego EM2 nie działa, pozostaje czekać aż zaktualizują EM2.

Opublikowano

Nie.

Nie wiadomo czy powstanie nowa wersja EM2 bo podobno są zakończone prace już nad nim więc módl się żeby stary działał na nowym kamerze :)

Opublikowano

A Używając EM2 to nie? :P

To jedno i to samo :D

Po pierwsze przez KamerModa zostałem zbanowany 4 razy .. po drugie EasyMetin2 jest otwierany przez legalnego klienta , a jak jest nielegalny klient to jest wykrywalne i to bardzo szybko -,- (nigdy przez EM2 zabanowany)

Pozdro , dla EM2 za których płacimy , a i tak gówn' mamy ! -,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie obwiniaj EM2 tylko HS'a bo to przez niego nic nie działa.

Dostać bana za kamera?

To jak Ty to robiłeś.

Blokujesz ładnie hs'a i nei masz bana za takie coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...