Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsideCraft [DEDYK / 24/7 / RPG / NO-LAG]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

InsideCraft

IP: 178.248.74.68:25595

Co znajdziecie na naszym serwerze:

Serwer: Dedykowany

Adres IP serwera: 178.248.74.68:25595

Sloty: 30 - Moze byc wiecej. :)

Typ: RPG

Spawn Potworów: WYŁ.

Spawn Zwierząt: WŁ.

Pvp: WŁ. (na /warp arena )

Whitelista: WYŁ.

Regulamin Serwera:

1. Dzialki sa niezaboezpieczone, wiec nie pytajcie adminow czy wam je dadza- szukacie, znajdujecie, budujecie, gotowe.

2. Boisz sie ze dzialka bez cubida zostanie zgriefowana(zniszczona)? Nie martw sie, wbrew pozorm grief twojej dzialki tylko nam pomoze,

albowiem mozemy znalezc kto kiedy i jak zgriefowal twoj dom, cofnac co zrobil co do klocka, po czym zbanowac bydlaka zeby mial nauczke.

3. Admin nie daje itemow.

4. Moby na servie sa wylaczone, jak dobrze poszukasz przy spawnie to znajdziesz sklepy z rzeczami ktore dropia tylko z potworkow.

5. Portal do netheru jest przy spawnie.

6. Miejsce w sklepie kosztuje w zaleznosci od polozenia(aczkolwiek VIP moze dostac ja za darmo).

7. CUBOIDY dajemy TYLKO na gotowe domy.

8. Jesli dom bedzie na odwal sie tylko po to zeby dostac cuboida- to go nie dostaniesz. Dom ma byc porzadny i przede wszystkim ladny.

Zabrania sie budowania budowli dzieci neo takie jak: klocek z jednego materialu i domy z przesadzona iloscia netherracka,sand,cobbla i innego syfu. Takie smieci beda niezwlocznie usuwane wiec radze wam tego nie robic, bo nie bedziemy szukac czy macie cos cennego w domu, po prostu usuwamy.

Forum: Niedlugo bedzie :)

Banner:

1-137311-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Co oferujemy:

- Mila Atmosfere

- 0 lagow

- Ogarnieci Administratorzy 16+

- Czeste Konkursy

- Ponad 100 dzialek na serwerze

Edytowane przez miczi1
Opublikowano

Nie polecam serwera!

Powód:

Poprosiłem chyba 15 minut o działkę, lecz szanowny admin odpowiedział mi że jeszcze nie można, przepraszam co to ma być za serwer skoro w reklamie jest:

Co oferujemy:

- Mila Atmosfere

- 0 lagow

- Ogarnieci Administratorzy 16+

- Czeste Konkursy

- Ponad 100 dzialek na serwerze

"Ponad 100 dzialek na serwerze"

Napisałem mu żeby wyłączył serwer skoro trwają prace , po sec dostałem bana od szanowanego head admina z powodem : Elo .

Drogi headzie, jeśli to czytasz, to zrób serwer na Hamachi , bo aż szkoda patrzeć na takie dzieci jak ty, Ahhwrw! no tak, wakację się kończa :> bunt ! ;) miłego upadku życzy Pawno007 ;)

Opublikowano (edytowane)

Administrator podaje się mieć 15 lat, jednak już od samego początku coś mi tu śmierdziało. Potem wątpliwości zaczęły narastać leciał słowa takie jak "kosciuł" czy tez "pomuc". Oczywista sprawa że HeadAdmin udawał że nia ma mikrofonu mimo że prosiłem go o kupno. Dostałem tylko- "po co, mogę pisać przecież". Chciałbym powiedzieć że to ja uporałem się z postawieniem serwera oderwanego od hamachi granatem i to ja skonfigurowałem pluginy i robiłem wszystko co w mojej mocy, kiedy HA nie umiał nawet do końca obsługiwać się pluginem Essentials. Gdy powiedziałem mu żeby nauczył się obsługiwać Logblockiem z zażaleniami napisał do mnie "Ale syf nie ma nic po polsku", kiedy obsługa tego pluginu jest tak prosta że tutoriale da się zrozumieć nawet po rusku. Jednym słowem żenada. Admina na 10 lat, jest analfabetą i nie umie ogarnąć swojego własnego serwera. Do tego na serwer wbijają cały czas dzieci neo bez konta minecraft które griefują wszystko co się da. Jeśli chcecie dowodów totalnego bezmózgowia Admina- na serwerze są zainstalowane 3 pluginy obsługujące chat, niektóre z pluginów są przestarzałe a logi serwera mają po 20 MB błędów już po kilku minutach działania. Do tego dodam że spawn jest zrobiony przez mojego kolegę a sklep przeze mnie jak i również wszystkie działki z którymi miczi zapewne męczyłby się tygodniami wyliczając klocki i stawiając płotek po płotku.

Edytowane przez jammasterz
  • Dodaj nową pozycję...