Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wejśc na serwer jeśli dostałem bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż moje pytanie brzmi, jak moge wejśc na serwer prywatnego metina jeśli dostałem bana na konto na którym akurat siedziałem, czy jeśli wejde na inne konto na tym samym serwerze to czy ono też będzie zablokowane ? czy to się jakoś po IP ban rozzsyła na wszystkie moje konta w tej grze ? jeśli tak to co zrobic aby wejśc na to 2 konto które nie zostało zbanowane ?

Opublikowano

jesli dostales bana tylko na 1 konto to mozesz wejsc na inne

jesli dostales bana na ip to musisz je zmienie przez proxy lub jakis program np. aol

860331433165800174608.png

Opublikowano

napomnie, ze dostalem bana za metin2mod, bylem na nim a po chwili mnie wylogowało i pisało, że Konto zostało zablokowane czyli jak wejde teraz przez klienta tego serwera (nie przez metin2mod na ktorym zostalem zbanowany) na inne konto (nie to które zostało zablokowane) to ono też zostanie zablokowane czy nie ?

Opublikowano (edytowane)

jeśli dostales bana na wszystkie powiazane konta to tak

przeczytaj regulamin i jakie kary są na serwie

Edytowane przez kris9555
Opublikowano

okej to teraz inny problem, wszedłem na serwer przez klienta na którym nie zostałem zbanowany i teraz tutaj moje pytanie - czy po jakimś czasie administrator może się dowiedziec w jakiś sposób, że dostałem bana za metin2mod ? czy klient metin2mod ma takie samo IP jak klient oryginalny serwera ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...