Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Darmowy serwer do mix esl

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowy serwer na MIX/ESL w polskim hostingu ping 10-20

Serwer można zamówić raz na 3 dni, jednorazowo na 2 godziny, jeśli chcesz więcej wystarczy by jakiś Twój znajomy założył drugie konto.

1. Wchodzimy na stronę NiceShoot.pl :: Serwery Gier Multiplayer, Serwery dedykowane, Hosting WWW. Płatność SMS. i zakładamy konto.

2. Po założeniu konta wchodzimy w zakup nową usługę i wybieramy Serwer testowy

3. Uzupełniamy opcję: hasło na serwer i hasło rcon najpotrzebniejsze i wybieramy godzinę

4. I nasz serwer na mecz jest gotowy do gry a w zakładce lista serwerów mamy IP naszego serwera i dostęp do edycji ustawień.

*Podam parę przydatnych komend do zarządzania serwerem w grze

rcon_password xxx - czyli nasz rcon, który wpisaliśmy w panelu zarządzania serwerem

Następne komendy wpisujemy już tak:

rcon hostname ESL (zmiana nazwy serwera podczas gry, wymagany restart serwera czyli rcon restart 1, niekoniecznie musicie zmieniać nazwę w końcu serwer będzie przez dwie godziny)

rcon changelevel de_dust2 (zmiana mapy)

rcon restart 1 (restart serwera NIE RUNDY)

rcon sv_restart 1 (restart RUNDY za 1 sekundę)

rcon mp_roundtime 2 (czas rundy w minutach, przydana komenda gdy chcemy zagrać w lidze np. dla 1on1 normal map czas rundy wynosi 1 minutę).

rcon mp_freezetime 7 (czas "zamrożenia")

rcon mp_startmoney 800 (pieniądze na starcie rundy domyślnie jest ustawione 800)

rcon say GRAMY! (pisanie do graczy na say'u przez rcon)

To nie jest mój tut ja go tylko wstawiłem!

Opublikowano

Źródło lub delejt.

Jak twój temat jest na pierwszej stronie, tog nie odświeżaj. Ja ci takiej zgody nie dałem, więc nie pierdol farmazonów.

Żadnych poprawek, pa.

g0Tef.jpg

• Dodaj nową pozycję...