Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypomnienie hasła

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sry za spam tematami , ale zapomniałem hasło i nie wiem jak je teraz przypomnieć , jak to zrobić ;(?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

hasło zapomniałem do playstation store... a mam prawie platyne w uncharted 2 :((((

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Do PlayStation Store zapomniałeś hasła? Czy może do Network. Jeśli jesteś zalogowany to się wyloguj i wybierz przycisk Zapomniałem hasła i reszte już będziesz wiedział co i jak.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

do playstation network .. ; / ale jak to zrobić i na konsoli ? :P czy na playstation.com ? <_< aktualnie jestem u kuzyna , i nie mam dostępu do ps3 będe w domu okolo 19 :P opisze mi ktoś jak to zrobić ;/ ?

Opublikowano

No kur !!!!!!!!!!!! -.- wprowadziłem inną date podczas reje niechcący chyba coś pomyliłem..-.- i nie odzyskam ;;((((( trudno , i platyna od nowa ;((( miałem w uncharted 2 27 lv ;( nie chce mi sie bić od nowa. :angry: :( :( :( :( :( :( :( :(

Opublikowano

Ok do zamknięcia , przypomniało mi sie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...