Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czy istnieje sposób by utworzyć darmową stronę która będzie miała zainstalowane programy typu odtwarzacz filmów i muzyki?

proszę o odpowiedż

Edytowane przez stasiu1234
Opublikowano

Na CBA.pl ale musisz sam wgrać skrypty na stronę.. Wykup sobie stronę za 3zł na miesiąc i odtwarzacz muzyki będziesz miał.. Jak zainstalujesz, a z tym problemu raczej miał nie będziesz. :)

jak na CBA.pl to masz reklamy, a jak np na xaa sobie wykupisz czyli proserwer to za to 3 zł masz stronę na miesiąc.

Pozdrawiam. :)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Jeżeli już mówisz o xaa.pl, to mam małe pytanko. Jeżeli powiedzmy wykupię stronę za 3 zł na miesiąc, a później będę chciał ją przedłużyć na kolejny miesiąc, to tak samo za 3zł? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Co do oferty, to jest bardzo, ale to bardzo ciekawa, jedyne 3 złote :)

Opublikowano (edytowane)

O właśnie ja też mam pytanie czy jak wykupie za to 3 zl w xaa domene to będzie w tedy np. www.szkola.pl czy www.szkola.xaa.pl :unsure: 2 pytanie czy jak tą domene wykupie to będzie można wstawić na stronę własną reklamę np. allegro ??? o Syrians nie wiem czy to za 3 zł ale znam strony które chcą 16 chyba zl za roczną domene .

Edytowane przez ZUZUWEEL
Opublikowano

ZUZUWEEL, raczej będziesz miał www.szkoła.xaa.pl, a płaci się za to, że masz więcej pojemności na dane, mysql itd.

Co do reklam to nie jestem pewien, bo po części to strona jeszcze do xaa należy, ale pewien nie jestem.

Opublikowano

ZUZUWEEL będziesz miał szkola.xaa.pl domene PL kupujesz osobno :) Możesz wstawiać tam reklamy jakie chcesz :) Chyba że w regulaminie piszę inaczej radzę się zapoznać aby potem nie było żadnych niespodzianek ;)

bdccLsFwED.png

• Dodaj nową pozycję...