Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po aktualizacjach kamermod nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano po dzisiejszej aktualizacji loga mnie w metka co 10 - 20 sekund.. Używam kamermoda i to pewnie przez to... Co z tym zrobić? reinstall próbowalem ale nic nie pomaga.. Nie wiem czy próbować ale może wejść poprostu na czystym metinie bez kamera? Tylko że wtedy chyba mogę dostać bana na 100% ;\

Opublikowano

Trzeba czekac , i chyba jak wejdziesz teraz zwyklym metinem bez moda to system Cie zbanuje ale nie jestem tego pewien

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Trzeba czekac , i chyba jak wejdziesz teraz zwyklym metinem bez moda to system Cie zbanuje ale nie jestem tego pewien

Co za brednie ;/

Musimy czekać na NOwy UpDate moda . Powinien być dziś wieczorem. Najpóźniej jutro rano . Pejs :P

Siemano po dzisiejszej aktualizacji loga mnie w metka co 10 - 20 sekund.. Używam kamermoda i to pewnie przez to... Co z tym zrobić? reinstall próbowalem ale nic nie pomaga.. Nie wiem czy próbować ale może wejść poprostu na czystym metinie bez kamera? Tylko że wtedy chyba mogę dostać bana na 100% ;\

A z gry wywala cię właśnie przez moda . Odpalaj meta przez clienta :P

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

czyli mogę włączyć w tej sekundzie w tej chwli metka na normalnym kliencie bez blokady HS'a bez kamermoda i mnie nie zbanują? a jak mnie zbanują to moge przyjechać do Ciebie nakopać ci dupy i wysmarować twoj dom pasztetem!?

Opublikowano

czyli mogę włączyć w tej sekundzie w tej chwli metka na normalnym kliencie bez blokady HS'a bez kamermoda i mnie nie zbanują? a jak mnie zbanują to moge przyjechać do Ciebie nakopać ci dupy i wysmarować twoj dom pasztetem!?

Spoko wpadaj ,ale wrócisz w czarnym worku na śmieci . Daj mi swój adres domowy ,że bym mógł później cię wysłać kurierem na chatę ;p

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

Haha ;p gites ale słuchaj mam blokować hs'em czy bez tego nie dostane bana?

Nie dostaniesz bana i nic nie musisz blokować. Ja też gram przez moda i jak mnie kickało to normalnie włączyłem clienta i jakoś bana nie dostałem. Normalnie mozesz wł. grę

Opublikowano

Dzięki poprostu już raz mialem chara i chcialem zrezygnowac z gry na kamerze zeby czuc sie bezpiecznym.. zrobilem nowy klient i 2 godziny pozniej dostalem bana ;D

Opublikowano

"wyrzuciejszyn z grejszyn" a moze jeszcze gejszyn ?

Jest milion tematow od 11:30 robionych i trzeba oczywiscie otwierac swoj bo jest sie slepym ?

Opublikowano

Widać ktoś tu humoru nie ma .. a jak masz zamiar się dowartościować to nie tutaj.. Nie widziałem innych tematów dlatego zrobiłem ten

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...